Takich odpadów powinni zabijać na miejscu, to nie nadaje się na życia w społeczeństwie. Lub zmuszeni pracy na rzecz społeczeństwa pod rygorem. Reszta to robienie loda hipokryzji i ludzkiej próżności. Że każdy ma prawo do życia, etc. Nie! Nie każdy!
I takiego premiera nam potrzeba jak ty.
Ja będę głosował na ciebie.
No i masę ciała w granicach 48 kg :]
Oni są w ogóle jakieś zdeformowane genetycznie.
Takich odpadów powinni zabijać na miejscu, to nie nadaje się na życia w społeczeństwie. Lub zmuszeni pracy na rzecz społeczeństwa pod rygorem. Reszta to robienie loda hipokryzji i ludzkiej próżności. Że każdy ma prawo do życia, etc. Nie! Nie każdy!
W Irlandii takie śmieci mają zapewnione dostatnie życie bez pracy i wysiłku. I tyle zasiłków ile są tylko w stanie wyłudzić
Białe te jakieś migranty
Bo to są irlandzcy patrioci wyklęci. Tak wyklęci, że od pięciu pokoleń na zasiłku.
Dawno się z żadnym komentarzem nie zgodziłem w 100%. Szczera, bolesna prawda
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie