Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
raziel331 2012-01-20, 1:56 1
A może chodzi o to, że koleś w ogóle nie zapłacił? Nie korzystam, to nie wiem, ale nic innego nie przychodzi mi tu do głowy.
Zgłoś
D................S 2012-01-20, 4:51
Pojadę dzisiaj i spraktykuję.

a nie bo u nas w Polsce bynajmniej jak podjedziesz do okienka to czekasz godzinę zanim ci wydadzą albo proszę poczekać tam za kilka minut doniosę -.-
raz mi się w takiej sytuacji zdarzyło że dz🤬ka o mnie zapomniała...
Zgłoś
C................c 2012-01-20, 9:46
FIlmik przedstawia jak za darmo zjeść w McDrive bo ten filmik jest tylko urywkiem z całosci . a mianowicie Koles pyta sie o pozwolenie czy mógłby przejechać. oczywiscie zgodzila sie kasjerka wiec pojechal zaraz za okienko i poczekał trochę aż ten za nim złoży zamówienie zaraz po tym podjechał do kolejnego okienka odebrał zamówione jedzenie i srru Free szama
Zgłoś
N................s 2012-01-20, 10:15
Czekał pewnie godzinę jak to się czeka w Polskim MacDrivie a filmik pocieli i wyszło że mega szybko coś zabrali. Ale nie było ani broni, ani strzałów ani uderzeń... w sumie to nic nie było....
Zgłoś
f................1 2012-01-20, 11:32
Suddenly Psychotic napisał/a:

Ale tak właściwie to co ten filmik przedstawia ? Że kolesie zabrali zamówione we wcześniejszym okienku jedzenie w szybkim tempie, bez wypowiedzenia słowa ''dziękuje'' ?? Wow, cóż gangsterka

Widzę, że każdy interpretuje filmik po swojemu, więc może ja napisze co właściwie przedstawia.
Otóż 90% kierowców korzystających z Mcdriva nie toleruje tego,
że jest to bar szybkiej obsługi i zamiast zapłacić i w szybkim tempie zwinąć jedzenie i jechać w swoją stronę to rozmyślają 3 godziny przed mikrofonem co zjedzą, płacą 2 godziny, a przy okienku gdzie wydają jedzenie spędzają kolejną godzine na poukładanie frytek po wszystkich schowkach samochodu.
Ci co dali piwa pewnie sami będą tak odbierać teraz jedzenie,
a hejterzy z Suddenly Psychotic na czele muszą najpierw wyszukać miejscowość gdzie jest mc donald poprosić tatę o podwózkę i wtedy dotrze do nich o czym jest filmik:)
ps. ile masz lat, że wg Ciebie nie powiedzenie zwrotu grzecznościowego to gangsterka?
Zgłoś
A................o 2012-01-20, 11:48
Nie tak ostro chopcy, nie tak ostro....
Zgłoś
i................r 2012-01-20, 11:55 2
Cześć mała mam golfa trójkę
Zgłoś
Fakerę 2012-01-20, 15:50
foster111 napisał/a:

Widzę, że każdy interpretuje filmik po swojemu, więc może ja napisze co właściwie przedstawia.
Otóż 90% kierowców korzystających z Mcdriva nie toleruje tego,
że jest to bar szybkiej obsługi i zamiast zapłacić i w szybkim tempie zwinąć jedzenie i jechać w swoją stronę to rozmyślają 3 godziny przed mikrofonem co zjedzą, płacą 2 godziny, a przy okienku gdzie wydają jedzenie spędzają kolejną godzine na poukładanie frytek po wszystkich schowkach samochodu.
Ci co dali piwa pewnie sami będą tak odbierać teraz jedzenie,
a hejterzy z Suddenly Psychotic na czele muszą najpierw wyszukać miejscowość gdzie jest mc donald poprosić tatę o podwózkę i wtedy dotrze do nich o czym jest filmik:)
ps. ile masz lat, że wg Ciebie nie powiedzenie zwrotu grzecznościowego to gangsterka?

Ale co ten filmik robi na sadisticu?? Bardziej pasowałby do poradnika ''jak żyć w wielkim mieście'' Chcesz nas uczyć jak korzystać z usług MC Drive?? I właśnie dlatego skomentowałem to w taki a nie inny sposób,bo nie potrafiłem znaleźć przesłania tego ''Sadystycznego'' filmiku. A co do mojego wieku to wystarczy spojrzeć na ten który jest widoczny w moim profilu.
PS. A ile ty masz lat że nie potrafisz odczytać sarkazmu co do zwrotu ''gangsterka'' ??

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
Fett 2012-01-20, 23:17
K🤬a jakiś czas pracowałem w McDonaldzie i takich k🤬a zabawnych kolesi mieliśmy kilka razy w tygodniu. Za pierwszym razem takie żarty nawet śmieszyły, później wk🤬iały. Po miesiącu już nikt na to nie zwracał uwagi. A najczęstszym k🤬a dowc🤬askiem to było podchodzenie pod McDrive udając samochód. To tak z 10 razy w tygodniu. No k🤬a żal
Zgłoś
f................1 2012-01-21, 0:12
Suddenly Psychotic, No widzisz, lat masz więcej ale cynik z ciebie słaby. Ironia w tym zdaniu jest oczywista, tyle, że nazwanie z dupy gangsterką zwykłej akcji na jaja wieje zawiścią. Tak wiem, w Lęborku nie ma Maka.
Zgłoś
Fakerę 2012-01-21, 8:02
foster111 napisał/a:

Suddenly Psychotic, No widzisz, lat masz więcej ale cynik z ciebie słaby. Ironia w tym zdaniu jest oczywista, tyle, że nazwanie z dupy gangsterką zwykłej akcji na jaja wieje zawiścią. Tak wiem, w Lęborku nie ma Maka.

Zawiść występuje wtedy, kiedy ktoś pisze ''Tak wiem, w Lęborku nie ma maka''... Cieszę się twoim szczęściem że u was jest MC Donalds, mi osobiście MC do życia nie jest potrzebny bo nie truje się takim gównem.

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś