a nie bo u nas w Polsce bynajmniej jak podjedziesz do okienka to czekasz godzinę zanim ci wydadzą albo proszę poczekać tam za kilka minut doniosę -.-
raz mi się w takiej sytuacji zdarzyło że dz🤬ka o mnie zapomniała...

Ale tak właściwie to co ten filmik przedstawia ? Że kolesie zabrali zamówione we wcześniejszym okienku jedzenie w szybkim tempie, bez wypowiedzenia słowa ''dziękuje'' ?? Wow, cóż gangsterka
![]()
Widzę, że każdy interpretuje filmik po swojemu, więc może ja napisze co właściwie przedstawia.
Otóż 90% kierowców korzystających z Mcdriva nie toleruje tego,
że jest to bar szybkiej obsługi i zamiast zapłacić i w szybkim tempie zwinąć jedzenie i jechać w swoją stronę to rozmyślają 3 godziny przed mikrofonem co zjedzą, płacą 2 godziny, a przy okienku gdzie wydają jedzenie spędzają kolejną godzine na poukładanie frytek po wszystkich schowkach samochodu.
Ci co dali piwa pewnie sami będą tak odbierać teraz jedzenie,
a hejterzy z Suddenly Psychotic na czele muszą najpierw wyszukać miejscowość gdzie jest mc donald poprosić tatę o podwózkę i wtedy dotrze do nich o czym jest filmik:)
ps. ile masz lat, że wg Ciebie nie powiedzenie zwrotu grzecznościowego to gangsterka?
Widzę, że każdy interpretuje filmik po swojemu, więc może ja napisze co właściwie przedstawia.
Otóż 90% kierowców korzystających z Mcdriva nie toleruje tego,
że jest to bar szybkiej obsługi i zamiast zapłacić i w szybkim tempie zwinąć jedzenie i jechać w swoją stronę to rozmyślają 3 godziny przed mikrofonem co zjedzą, płacą 2 godziny, a przy okienku gdzie wydają jedzenie spędzają kolejną godzine na poukładanie frytek po wszystkich schowkach samochodu.
Ci co dali piwa pewnie sami będą tak odbierać teraz jedzenie,
a hejterzy z Suddenly Psychotic na czele muszą najpierw wyszukać miejscowość gdzie jest mc donald poprosić tatę o podwózkę i wtedy dotrze do nich o czym jest filmik:)
ps. ile masz lat, że wg Ciebie nie powiedzenie zwrotu grzecznościowego to gangsterka?
Ale co ten filmik robi na sadisticu?? Bardziej pasowałby do poradnika ''jak żyć w wielkim mieście'' Chcesz nas uczyć jak korzystać z usług MC Drive?? I właśnie dlatego skomentowałem to w taki a nie inny sposób,bo nie potrafiłem znaleźć przesłania tego ''Sadystycznego'' filmiku. A co do mojego wieku to wystarczy spojrzeć na ten który jest widoczny w moim profilu.
PS. A ile ty masz lat że nie potrafisz odczytać sarkazmu co do zwrotu ''gangsterka'' ??
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Suddenly Psychotic, No widzisz, lat masz więcej ale cynik z ciebie słaby. Ironia w tym zdaniu jest oczywista, tyle, że nazwanie z dupy gangsterką zwykłej akcji na jaja wieje zawiścią. Tak wiem, w Lęborku nie ma Maka.
Zawiść występuje wtedy, kiedy ktoś pisze ''Tak wiem, w Lęborku nie ma maka''... Cieszę się twoim szczęściem że u was jest MC Donalds, mi osobiście MC do życia nie jest potrzebny bo nie truje się takim gównem.
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.