Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-01-16, 20:43 9
I tak specjalnie urodziwy nie był... Nikt nie zauważy.
Zgłoś
Kopernik2080 2025-01-16, 20:46 18
znajomego tak koń kopnął - potem druty w szczęce i jedzenie przez słomkę tygodniami - w życiu nie podejdę czworonożnego c🤬ja z kopytami
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-16, 20:57 20
Kopernik2080 napisał/a:

znajomego tak koń kopnął - potem druty w szczęce i jedzenie przez słomkę tygodniami - w życiu nie podejdę czworonożnego c🤬ja z kopytami

Mnie kiedyś za gówniaka, starsza koniara kopnęła w kolano bo powiedziałem że konie śmierdzą... też mam uraz psychiczny. Nie do koni a do koniar.
Zgłoś
Janko 2025-01-16, 21:19 4
Nawet zwierzęta bronią się przed ich zarżnięcie m a niektórzy ludzie idą jak p🤬dy żeby ich odj🤬
Zgłoś
Riikko 2025-01-16, 21:32
i se ryj rozwalil...
Zgłoś
turor 2025-01-16, 22:17 4
Jak przycelowała, nie kopnęła do tyłu, na odwal, tylko pod skosem, dać jej pożyć to by trochę materiału dostarczyła
Zgłoś
yazir 2025-01-17, 0:07 3
Gość sam się o to prosił przez sposób w jaki otwierał ten "transporter" chociaż raczej nie robił tego pierwszy raz. Gdyby zrobił to logicznie czyli najpierw dół, a później górę to nic by mu się nie stało. Nawet gdyby była próba kopnięcia to przez górną część została by zamortyzowana.
Zgłoś
cineczek23 2025-01-17, 6:04
Piękny perfekcyjny kop w ryja

[ Dodano: 2025-01-17, 06:06 ]
Ten w gumakach też powinien przyjąć kopyto
Zgłoś
CanesVenatici 2025-01-17, 8:03
turor napisał/a:

Jak przycelowała, nie kopnęła do tyłu, na odwal, tylko pod skosem, dać jej pożyć to by trochę materiału dostarczyła

do tyłu kopią konie bydło kopie na boki taka informacja jak maż stać
Zgłoś
JanJankowski 2025-01-17, 8:16
Co za precyzja. Krowa snajper
Zgłoś
Kosmodysk 2025-01-17, 9:00
Kopie lepiej niż cała reprezentacja w piłkę.
Zgłoś
panar3 2025-01-17, 16:24
Walczy o to by drogo sprzedać skórę, szacun dla zwierzaka! Nie pójdzie jak c🤬a na kabanosy bez walki. Zuch!
Zgłoś
elim 2025-01-17, 18:25 1
Kopernik2080 napisał/a:

Miałem wujka który kiedyś miał konia do orki u miejscowych rolników, znał go doskonale, a i tak ten koń go kopnął tak że stracił rękę.
Zgłoś
Kopernik2080 2025-01-18, 21:59
elim napisał/a:

Miałem wujka który kiedyś miał konia do orki u miejscowych rolników, znał go doskonale, a i tak ten koń go kopnął tak że stracił rękę.

stracił rękę powiadasz? może za często konia waliłeś i ręka boli? i ją straciłeś? niemożliwe przecież jesteś p🤬dą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie