Jakość nagrania c🤬jowa, ale co trzeba to widać
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Tak mi się skojarzyło.
podpis użytkownika
Prawda w oczy kole
Na moje oko to nic mu nie ucięło. Hakiem też nie dostał, tylko szmacianym zawiesiem, które zwisało z haka. No i fartownie podcięło mu motorek a nie nóżki
Podziwiam refleks kierowcy ciężarówki, jak igła w nitkę
Moto p🤬da Zawsze mnie to irytuje

bo sam jestem motocyklistą jeśli uważacie ze to p🤬dy zobaczcie MANTT raczej motowariaci pozdro
Konto usunięte
2018-10-03, 1:07
@up Chodzi o to, że większość motocyklistów to j🤬e debile bez wyobraźni, tak samo jak pedalarze. "Motowariaci"? Uwielbiam ich, zwłaszcza, jak rozp🤬alają się o samochody zap🤬lając 200/h w zabudowanym.
Co jak co ale miał farta, że w skuter lina uderzyła, a nie w niego. Chociaż wtedy na hardzie by wylądował.
podpis użytkownika
Pod żadnym pozorem nie poddawaj się dobrowolnie karze.
I'm From Crime City
Tak - motocykliści to w 99,999999% motop🤬dy. Oburzasz się jak inne zakały drogowe - kierowcy TIRów. Im tez się wydaje, że są najbardziej uciśnioną grupą, bez której kula ziemska by się zatrzymała.
Kocham ten ból dupy o motorzystów i kierowców ciężarówek, nie bez powodu robię uprawnienia C+E i kupuję motor. Wk🤬iać takich jak wy to jak spełnić marzenia