@ pkh co ty p🤬lisz jjak ty reka na 1 koniu jezdzisz naped 1 konnny
może i film fajny ale ta muza Ruska czy rosyjska jest wk🤬iająca
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Steyr to może przejdzie ale raczej jego wojskowe transportery 6x6 i 8x8
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
makabrax napisał/a:
a teraz niech ktoś spróbuje amerykańskim lub europejskim syfem tak samo
![]()

Hamerykanie z discovery tak noszą się z tym jak ciężko przewozić drewno, a tu ruscy bez słowa śmigają.

po tytule od razu wiedziałem o co chodzi. nawet nie patrzyłem na obraz.
K🤬a mać to jest właśnie KrAZ, zap🤬lałem takim po poligonie w wojsku. Fakt benzynę wp🤬lało jak poj🤬e ale na dworze -30stopni a w kabinie z otwartymi oknami można było siedzieć w samych gaciach... to były czasy
podpis użytkownika
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
wydaje mi sie ze bardziej niz 4x4 czy 8x8 czy nawet 12x12 bardziej liczy sie tu masa takiego pojazdu
Christopher Paolini
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Christopher Paolini