👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakby nie kolory to klasyk- mogłeś nadać konturowi kształt bardziej zbliżony do Polski to fajniej by wyglądał. Dałbym piwo anie nikt jeszcze nie dostał- nie będziesz lepszy ;d

chwała Centowi za wyłączenie rejestracji, bo robią nam się tu demoytwatory.pl. Dawniej świetna stronka, teraz zbieranina dzieci robiących sobie przerwę od naszej-klasy

Ja mam pytanie, czego to jest kontur, bo jak Polski, to powiem jedno w Chinach robią lepsze, nie wiedząc gdzie nasz kraj leży.

zielsko jest spoko, ale zakochanym w reggae wielkim rastafarianom którzy by najchętniej pojechali na jamajkę bo tam jest super, zielsko sobie wszędzie rośnie itd, życzę żeby im się to udało - nie ma lepszego miejsca żeby złapać AIDS a podejrzewam że murzyni też się będą cieszyć z białych dzieci, zajawionych na czymś o czym prawdopodonie nie mają i nie mogą mieć pojęcia. o warunkach do życia nie wspomnę.

Tylko co w tym sadystycznego? Brud? Owszem, ale nie w takich ilościach.
johnyzlampy - jak powiedzial kiedys pewien muzyk (i tak nie skumasz kto) - you must have respect for those who smoke, and for those who don't. faktem jednak jest ze koles mogl malunek lepiej wykonac.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie