👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widze głupi głupiego popiera, bo sam czegoś wymyśleć nie umie
Oby tak dalej panowie, i stawiajcie sobie wzajemnie piwa !

WinterWolf napisał/a:
Widze głupi głupiego popiera, bo sam czegoś wymyśleć nie umie Oby tak dalej panowie, i stawiajcie sobie wzajemnie piwa 

"nie maszyna a technika czyni z Ciebie zawodnika" a ze niektórym zal dupe ściska ze ktoś coś potrafi 'zimowy pekińczyku' to swoja droga a liga driftingowa w Polsce szybko się rozrasta a kto wie może ten gościu za 2-3 lata będzie startował profesjonalnym samochodem do driftu i gdzieś trzeba się uczyć a nie każdego stać na tor i auto z bebechami za 50 tysiecy i nie każdy ma do niego dostęp wiele ludzi ćwiczy na państwowych drogach nocą gdy nie ma ruchu. Ja osobiście nie widzę w tym nic złego, wole takich ludzi na drodze bo czuja auto i potrafią jeździć, a nie jak tak zwani niedzielni kierowcy w fabi z salonu.
@Winterwolf, idź lepiej handlować pasztetem na allegro... ktoś tu za dużo razy zaciąga ręcznego na redtube, bo z takim tekstami to chyba imponujesz tylko pannom z kółka różańcowego...

@JezusToŻ__: Zgadza się, sam bym tam wydzwonił w barierke po deszczu

zal dupe sciska tak? ze inne zdanie? czy ze prawdziwie i logicznie sie mysli? a moze logiczne myslenie i realistyczne podejscie do zycia sprawiam wam bol glowy, ze pomyslec trzeba co? jak kosmonauta nie ma sprzetu to na miotle w kosmos nie poleci, co poradzisz. a widzac ze moje zdanie spotyka sie z takim hejtem tylko ze wzgledu ze potepiam takich ludzi to pozdro
moze kiedys w was albo w wasze dziecko taki matol wyjebie na zakrecie, to zmienicie zdanie. pozdro

@WinterWolf odnoszę wrażenie, że obce jest Ci pojęcie zabawy samochodem. Nie musisz mieć wypasionego samochodu i jeździć nim co tydzień na tor. W powyższych filmach koleś jeździ bokiem w miejscach gdzie nie ma przejść dla pieszych i nie są to tereny osiedlowe gdzie ci dziecko może wybiec zza zaparkowanego auta. Ja nie widzę żadnego problemu, sam nie mogę się doczekać kiedy znów nabędę jakiegoś tylno-napędowca.
@Winterwolf, w dupie mamy twoją siostrę, 14lata mogła się nie szlajać byle gdzie, i trzeba było jej lepiej pilnować...miała gówniara pecha i tyle w tym temacie. Sam pewnie , żeś wcześnie odpierdzielał podobne maniany, puki kolega po fachu nie rozwalił siostruni. Zabezpieczenia też gówno dają, bo zazwyczaj chronią tych co są w środku pojazdu, a nie na zewnątrz, Zawszę podziwiam głupotę idiotów ustawiających się na zewnętrznej zakrętów, na jakichkolwiek zawodach moto-sportowych. Mój kumpel pojechał kibicować na jakimś rajdzie we Francji , odlatujące koło od rozpieprzającego się auta złamało mu nogę...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie