Jak widać kibicowanie drużynie podczas przejścia setek fanów innego zespołu nie jest dobrym pomysłem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
@up Zdajesz sobie sprawę, że widać już na pierwszy rzut oka, że kłamiesz?
@Lopez "Lepsza wiara w coś takiego niż gościa, który chodził po wodzie, ale nikt tego nie nagrał"
chłopcze nawet gdybyś żył sam od urodzenia na bezludnej wyspie pod opieką np. waranów z Comodo albo antylop to i tak wiedział byś że Bóg istnieje a ty dzięki niemu i nikt nie musiał by ci o tym mówić
chłopcze nawet gdybyś żył sam od urodzenia na bezludnej wyspie pod opieką np. waranów z Comodo albo antylop to i tak wiedział byś że Bóg istnieje a ty dzięki niemu i nikt nie musiał by ci o tym mówić
Piłka nożna jak widać jest dla prymitywów. Jeszcze nigdy nie widziałem agresji w innym sporcie, wyłtumaczcie mi ten fenomen.
Każdy ktory pisze że bieganie za szmaciana kulką, nie zna nawet zasad, nie wie nic o tym sporcie, dodatkowo jest p🤬dą
okoń321 napisał/a:
Większej głupoty nie słyszałem
HiHtitmamnan napisał/a:
Większej głupoty nie słyszałemPowiedz coś jeszcze ciekawego, rozbawiasz mnie.
No tu akurat się nie pomylił. Wystarczy popatrzeć, że w każdej ludzkiej społeczności jakaś forma religii i wiary w jakąś siłę istnieje. Pierwszym lepszym z brzegu jest kult Cargo .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie