Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-12-11, 23:48 14
To ten sam czy coś mi się ostro pop🤬liło ?

Zgłoś
timmy77 2012-12-12, 0:10
Ten pomysł z wystąpieniem bębniarza na przód sceny , to chyba tylko w lokalnych koncertach na remizie. Chyba każdy zna różnicę dźwięku cyfrowego a analogicznego...

podpis użytkownika

Let's rock'n'roll
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-12, 0:14 5
ziom810 napisał/a:

oni k🤬a komuś pomogli przez te wszystkie odcinki?

zobacz sobie ich kanał na yt i zobaczysz ilu osobom "pomogli"

Ja to jestem ciekaw jednego:

za dwa dni owa strona rusza, czy na pewno uda mu się zarobić gruby hajs na takim czyms ?

Strona: windows360.pl
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-12, 0:50 1
Czy się stoi czy się leży piwo chłopu się należy!!! Mega
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-12, 1:40
zbyt górnolotne i ambitne na jury nastawione na zysk z kiełbasy bez ryzyka

świetny pomysł trzeba by popracowac nad designem samego sprzetu i mozliwoscia naśladowania wielu innych instrumentów perkusyjnych bębnów etc. mam nadzieje ze mu sie uda
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2012-12-12, 3:14
Koleś nie słyszał o czymś takim jak KICKSTARTER?

podpis użytkownika

Zgłoś
alfr3d 2012-12-12, 3:55
jest cos baaardzo podobnego i to juz od dawna, nazywa sie google docs. chodzi oczywiascie o koment z windows360
Zgłoś
pauauek 2012-12-12, 4:08
emeriks napisał/a:

zobacz sobie ich kanał na yt i zobaczysz ilu osobom "pomogli"

Ja to jestem ciekaw jednego:

za dwa dni owa strona rusza, czy na pewno uda mu się zarobić gruby hajs na takim czyms ?

Strona: windows360.pl

Pomysł dobry, ale dziękuje bardzo... Służby specjalne na całym świecie będą miały jeszcze łatwiejszy dostęp do mojego komputera

podpis użytkownika

Dulce et decorum est pro patria mori
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-12, 8:47 1
oni tylko wchodzą w takie interesy gdzie tanio, bez nakładu i z małym wysiłkiem mozna kase wyciągnąć np: reklamy w windzie. Powyzszy filmik z kolesiem od platformy windows360 dobry, ale komentarz milionera " wielcy informatycy tego swiata nas z tym pomyslem przescigna". Z teo co wiem to jestesmy jednym z najmadrzejszych narodów swiata i nasze głowy nie jedno wymysliły. Do przemyslenia panie "milionerze'
Zgłoś
furion 2012-12-12, 8:53
Koleś jak dobrze pomyśli to pójdzie z tym do koncerny XBox albo Playstation czy Nintendo i zgarnie za ten pomysł sporą kasę
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-12, 8:58
Ten gość od sieciowego systemu operacyjnego to chyba nie zdaje sobie sprawy, że WebOS to stary pomysł. Wystarcza przeglądarka i można działać. Ciekwe jest to, że chce kupić serwer za 15 tys. złotych, przecież wydajność takiego systemu będzie marna przy takich serwerach. W dodatku z tego co pamiętam G.ho.st był darmowy i dawał sporo miejsca w chmurze. Mimo, że ten system był całkiem popularny to i tak został zamknięty po 4 latach od wydania. Takich WebOS jest od cholery, bazują często na systemie linux i są opensource, lepiej zrobić w domu własny serwer z tradycyjnego PC i postawić na tym takie cudo... Jest nawet rozwiązanie na zdalne ur🤬amianie takiego serwera, wystarczy użyć starego telefonu komórkowego i zastosować go jako włącznik. Serwer będzie ur🤬amiał się po wysłaniu SMS lub zadzwonieniu. Dla chcącego nic trudnego, a w dodatku dane będą jedynie do naszego wglądu. Z dużymi firmami to już w ogóle inna bajka, one często mają własne serwery i na nich wystarczy zainstalować odpowiednie oprogramowanie. Na detalicznych zbyt wiele nie zarobi bo po co system skoro można używać serwisów hostingowych (mając dostęp do PC i tak mamy dostęp do jakiegoś OS).
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-12, 9:45
K🤬a jacy frajerzy wchodzą tylko w pewniaki, innowacje ich nie interesują - a baba nie wchodzi w nic bo to p🤬da
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-12, 9:57
Przecież to już dawno jest... dropbox, instagram, google-drive,
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2012-12-12, 12:33
timmy77 napisał/a:

Chyba każdy zna różnicę dźwięku cyfrowego a analogicznego...

Ja np nie znam dźwięku analogicznego . Ale analogowy jest spoko.
Zgłoś
Bridgwater88 2012-12-12, 12:50
c🤬j ze to przyszlosc technologii a typek ktory pierwszy sie odezwal ze tego nie czuje to jakis idiota sprzedac patent japonca za 5 razy tyle i miec wyj🤬e do konca zycia...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie