👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KukiPL napisał/a:
Ktoś to przeczytał całe?
Tak, myślałem że na końcu majeńka pokaże cycki, ale nic nie było.
izrael to taka Korea Północna 2, tylko trochę bogatsza i pod protektoratem usa.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
Chyba masz rację, zbyt daję się prowokować.
Jeśli chodzi o konto Ludzie_to_DEBILE, obserwacje wydają mi się uzasadnione: nowe konto a szczeka jak stary, w pełnej zgodzie ze starym trollem. Zastanawiam się czy można to jakoś lepiej zrobić niż wyciągać domysły.
I czy w ogóle coś się da z wyciągniętymi informacjami zrobić.
Inna kwestia: przebywanie na Sadolu szkodzi mi także jeśli chodzi o używanie wulgaryzmów. Nawet jeśli gdzie indziej tak nie gadam, można się zapomnieć i też użyć rynsztokowego języka.
to Ty szczekasz ciągle i rzucasz obelgami i dyskredtytujesz, stara metoda PSYOPS

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie