@AleDlaczego tak się przyp🤬alasz?
FalconNam napisał/a:
Geniusz a nie debilizm, tylko za wcześnie drzwi otwarte
Nie no racja. Lepiej zrobić hasz komorę, zaj🤬 tapicerkę dymem i spalić kilkanaście gramów na to niż wyjarać wspólnie jednego blanta poza samochodem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
AleDlaczego
Mam magistra z Biomechaniki, pracuję jako projektant przy urządzeniach mechanicznych, hydraulicznych, mam doświadczenie w automotive oraz white goods. Miałem okazję pracować przy projektach dla Skody, BMW, Porsche, Volvo, PSA. Zapewne brałem udział również w projektowaniu autobusu Volvo, którym codziennie dojeżdzasz do mamusi na kotleta, także nie mów mi k🤬a, że jestem szympansem bo spaliłem w życiu kilka blantów.
Powinieneś sam spróbować, bo masz wyraźnie spięte zwieracze odbytu. Wiem coś o tym, uczyłem się anatomii i widać ewidentnie, że stolec napiera Ci na pień mózgu.
konto usunięte
2017-11-19, 20:02
Jakim k🤬a cpaniu !?!?!??!? Ziolo pala
No ćpuny jedne oni po tej trawie tylko sie po mordach leją, krzyczą i syf ogólny robią po miastach to o pseudokiboli chodzi prawda?
konto usunięte
2017-11-19, 21:58
Velture, czasami warto zaszaleć, by było co wspominać, monotonia to najgorsze co może w życiu być
konto usunięte
2017-11-20, 0:28
Vavato nie ciśnij tak po AleDlaczego. To bezcelowe. Ten misiek podobnie jak kilku innych wyrabia sobie po prostu wartość konta internetowego do sprzedaży za grube pieniądze fabrykom trolli.
Kosmodysk napisał/a:
Tak zadymić i od razu wietrzyć, co za marnowanie.
Tak zwane marnotrawstwo:)