Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witam,
od jakiegoś czasu interesuje się strzelectwem. Uzyskania papierów nie będę tu opisywał. Chce porostu pochwalić się moim nowym nabytkiem

Trochę zachodu mnie to kosztowało, ażeby trafił do mojej szafy, ale warto było dla spełnienia swoich zachcianek.
Czy ktoś ma jakiś pomysł cóż to jest ???
Resztę posiadanych dodam za "chwilę"
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
karasik 2017-03-25, 0:20 1
gratulacje,
fajnie mieć coś takiego w szafie (na wypadek ataku zombie)
Zgłoś
Noside 2017-03-25, 0:37 21
Chłopaki, ja tam wolę broń dystansową

Zwarty i gotowy, by rozwalać zombie głowy!

P.S. Kolega po nocy jara się masakrycznie posiadaniem karabinu.. Gdzie mieszkasz i kiedy będziesz w wiadomościach? Chciałbym móc siedzieć wtedy w domu, zamknięty
Zgłoś
qnsl 2017-03-25, 0:39 8
Na patyk z kupą nie ma mocnych!
Zgłoś
R41NM4N 2017-03-25, 2:19 1
Masada?
Ja tam zakończyłem kombinacje na s&w 629 więcej mi nie potrzeba do szczęścia
Zgłoś
RoboCat 2017-03-25, 6:56 12
Myslalem ze aby dostac bron trzeba przejsc badania psychologincze... widac chlopiec chwalacy sie nowym karabinem na facebooku i forach pasuje do profilu...
Zgłoś
Ustanack 2017-03-25, 8:23 3
ACR z MW 2
Zgłoś
dumad 2017-03-25, 9:09 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2017-03-25, 10:05 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-03-25, 18:02 16
michalfa napisał/a:

.... Chce porostu pochwalić się moim nowym nabytkiem
...)

Pochwalic, synku, to sie mozna czyms, czego inni nie maja...

Zgłoś
konto usunięte 2017-03-25, 18:04 15
Oglądałem wszystkie seriale i filmy o tematyce postapokaliptycznej więc dobrze wiem gdzie nie bywać i z kim się nie zadawać podczas apokalipsy zombie. W piwnicy mam spichlerz z wodą i golonkami krakusa na których mogę jechać przez bardzo długi czas, mam też internet na korbę, żeby w międzyczasie się nie nudzić i oglądać śmieszne koty na sadistiku.
Zgłoś
eMJay8086 2017-03-25, 19:00
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-03-25, 19:10 15
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-25, 19:28
A tak serio to po co Ci?
Zgłoś
sirmlcs 2017-03-25, 19:31
Ktoś ma małego i musi się chwalić jaki to on kozak nie jest; dynamiczne strzelanie na 100m siedząc na dupie
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-03-25, 19:31 4
magicrodek123 napisał/a:

A tak serio to po co Ci?

A dlaczego pies sie liże po jajach...?

sirmlcs napisał/a:

Ktoś ma małego i musi się chwalić jaki to on kozak nie jest; dynamiczne strzelanie na 100m siedząc na dupie

Ooooo... bad ass.....
Ty za to mozesz sie podrapac po dupie albo po glowie, co na jedno wychodzi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem