👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
płacze bo bilet jest na koncert w Polsce
Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyr🤬a

podpis użytkownika
Przed seksem: rozbieracie się nawzajem...Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyr🤬a

Na początku jakiego nagłego, obezwładniającego orgazmu dostała.
jakis czas temu mielismy impreze pracowniacza z ogazji swiat. i potem bylo losowanie nagrod. co poniektorzy powygrywali wyjazdy do hotelow ja osobiscie wygralem flaszke burbonu.a jedna ze znajomych wygrala apteczke
nawet nie jestem w stanie opisac jej mini, ale mielismy ubaw przez nastepny tydzien

Ten bimber czy jak mu tam to djabeł, bo tak potrafi opętać nasłabsze jednostki bez cienia inteligencji. Nie dajmy się djabłowi! Ave
Śmieją się z upośledzonej i jeszcze wrzucają to do neta.... Piwko dla nich.

w sumie też bym lamentował nawet bardziej
do końca życia zastanawiał bym się za jakie grzechy...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie