📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:35
🔥
Niezdarne kobiety.
- teraz popularne
Jedna wielka propaganda!! Oddzielcie ludzie ziarno od plew ! Akcja została ustawiona pod publiczkę i oczywiście, zeby zatuszować sprawy, które dla rządu nie powinne być medialne ! Popieram opinie "czeski" za naszymi plecami podpisuja co chca pod Siebie, a ludziom którzy bd ich wybierali rzucaja ochłapy i piekne gadanie o polsce miodem i mlekiem płynącej. Teraz gruba kasa pójdzie na zabezpieczenia, które zainstaluje szwagier bo w okresie zimowym nie ma roboty, A My za to zapłacimy !!! LUDZIE otwórzcie szerzej oczy, ponieważ nawineli o zamachu przez pare min...bla bla bla ekspertów i się nie obejrzycie jak wprowadzą nam monitoring w domach, gdzyż otwarcie mowia w tv ze anonimowosć nie idzie w parze z bezpieczeństwem. chcecie zeby wielki brat sie patrzył wam na rece co jecie , jak spicie , z kim sypiacie i po co ?? kontrola kontrola i jeszcze raz kontrola puka do naszych drzwi! nie dajcie sie !!! BO pewnie za tym zamachm wejda w zycie wielkie reformy, na ktore sie zgodzimy bo przeciez sejm chcieli wysadzic to i Twoj dom tez bd chcieli!! gowno prawda ! zakładam hipotetycznie owa historyjke ! kupuje noż! kupuje bilet do wawy pkp! kupuje za duze pieniądze przepustke do sejmu jako dziennikarz, chowam noż w imitacji mikrofonu chce porozmawiać z premierem i dźgam go nozem smiertelenie...myslicie ze to takie trudne dla zamachowca ?? nie wystarczy wielka determinacja i pieniadze bo ludzie sa glupi jak ryby na pieniadze rzucaja sie jak na zanente !! dlamnei to porste i jasne , ze nie o zamach chodzi tylko o ustawy ktorym sie nawet nie zprzeciwimy, zeby rzad mogl sie cieszyc statystykami ! pzd ciemnogród
Nie do końca sie moge z wami zgodzić co do sfingowania ''zamachu''. Mój szef chodzil nim do podstawówki z tego co opowiadal do 6 czy 7 klasy gosc był debilem, nie radzil sobie w szkole za dobrze. W nastepnej klasie ponoc z chemii gość ponoć zaginał nauczycielke na lekcji. Z anegdod o Bruno bomberze opowiadal że kiedyś zdetonował małą bąbke w mieszkaniu gdzie mu palc oberwało a psa szlag trafił
. Także gość miał ciągoty od samego poczatku w wiadomym kierunku, dla zainteresowanych jego profil na nk: http:// nk .pl/ #profile/ 4068845?referer=qs_p (Brunon Kwiecień) Gość zyje jest audentyczny, niestety szef nie mial z nim wiekszego kontaktu takze tyle w temacie, chciał dobrze a wyszło jak zwykle.
@Biceps
a właśnie się zastanawiałem co chcą przepchać znowu za plecami :F gnojki zawsze jebną jakąś pożywką dla mas żeby nie było wiadomo co naprawdę znowu odpieprzają -.-
a właśnie się zastanawiałem co chcą przepchać znowu za plecami :F gnojki zawsze jebną jakąś pożywką dla mas żeby nie było wiadomo co naprawdę znowu odpieprzają -.-
Wy tu tak poważnie ? Wszędzie już trzeba widzieć manipulacje i spiski rządu ?
@ biceps - nawet tv trwam nie mówi o GMO? ah te mainstreamowe media..
czeski napisał/a:
Powiedziała: TV Trwam, Radio Maryja, Nasz Dziennik i Gazeta Polska.
Możesz też obczaić na Niezależna.pl pewnie tez jest
to sa za to niezwykle wiarygodne zrodla
biceps napisał/a:
Dla ciekawskich powiem że w sejmie została przegłosowana ustawa dot. GMO i o tym żadna tv Wam nie powie.
jakieś linki, źródła? Czy może jesteś posłem?
Bo ja nawet na stronie radia maryja czegoś takiego nie znalazłem.
@up
dzięki, nie wiedziałem że coś takiego jest:)
Jeśli tam są wszystkie przyjęte ustawy to dla 21.11.2012 nie znalazłem nic o Gmo. zatem albo wytknijcie mi błąd i pokażcie palcem albo mamy kilkudziesięciu baranów którzy gładko lykneli to co ktoś napisał w internecie bo było w zgodzie z ich swiatopogladem
dzięki, nie wiedziałem że coś takiego jest:)
Jeśli tam są wszystkie przyjęte ustawy to dla 21.11.2012 nie znalazłem nic o Gmo. zatem albo wytknijcie mi błąd i pokażcie palcem albo mamy kilkudziesięciu baranów którzy gładko lykneli to co ktoś napisał w internecie bo było w zgodzie z ich swiatopogladem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie