ku przestrodze!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:17
@PierreDolish
No wiesz mógł hamować ale nie musiał miał pierwszeństwo, a tak pan na 2 raz nauczy się zwracać bardziej uwagę na znaki.
No wiesz mógł hamować ale nie musiał miał pierwszeństwo, a tak pan na 2 raz nauczy się zwracać bardziej uwagę na znaki.
@rogal141 poczytaj komentarze pod filmem
to ten sam co wyprzedzał vw i uderzył w citroena... Z tego co piszą na YT przekazali sprawę do ubezpieczyciela za wymuszenie odszkodowania na naprawę poprzedniej stłuczki, której to on był sprawcą - ile w tym prawdy nie wiem.
Oczywiście nie twierdzę, że kierowca omegi jest bez winy.
to ten sam co wyprzedzał vw i uderzył w citroena... Z tego co piszą na YT przekazali sprawę do ubezpieczyciela za wymuszenie odszkodowania na naprawę poprzedniej stłuczki, której to on był sprawcą - ile w tym prawdy nie wiem.
Oczywiście nie twierdzę, że kierowca omegi jest bez winy.
4:10
Nie ogarnął, że skręcają na zielonej strzałce więc pojechał prosto na czerwonym. Brak słów
Nie ogarnął, że skręcają na zielonej strzałce więc pojechał prosto na czerwonym. Brak słów
@Pisage
W 3:10 jest słynny leśny odcinek słowackiego w Gdańsku
W 3:10 jest słynny leśny odcinek słowackiego w Gdańsku
0.30 dobrze że kierowca nie miał skręconych kół, raczej dużo by po nim nie zostało gdyby ten TIR jechał wcześniej
2:36 - Patrz w lusterka! Motocykliści wyprzedzają na skrzyżowaniu wszędzie.
Gość z ostatniego filmiku włączył kierunek 9 sekund przed uderzeniem, a tamten nadal mówi że go nie widział...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie