To nie jest fejk, gralem dwa sezony, te strzaly z woleja da sie zrobic reszte tez ale trzeba cierpliwosc
mam niezły ubaw z tych którzy piszą że to nie fejk, żyjcie dalej w swoim świecie fantazji
ps grałem w hokeja, unihokeja i zawodowego podwórkowego hokeja kortówką - pozdrawiam faje

to nie fejk z tym że to było probowane niejednokrotnie i poźniej sklejone w całosc

k🤬a pamietam jak w szkole mielismy grac w unihokeja to kazdy juz morde cieszyl bo wiadomo bylo ze bedzie nap🤬lanka po nogach:))

Grałem w unihokeja 10 lat. Od 1 klasy podstawówki do połwy liceum. To nie tylko to nie jest fejk, to co on robi jest w stanie wykonać wiele osób w szwecji i finlandii, a takze kilka w PL ;] sam nie miałbym problemu z 3/4 rzeczy ktore sie dzieja na tym filmiku.
Ten blondas przypomina mi tego sk🤬iela z 4 części American Pie. Niech ginie.
Ja pierole, w którym miejscu jest niby ten fejk?
Tam gra się w unihoca od wielu, wielu lat.
Ja zaczynałem jakieś 20 lat temu to grało się bez bramkarzy i jeszcze drużyn w PL nie było..
Tam gra się w unihoca od wielu, wielu lat.
Ja zaczynałem jakieś 20 lat temu to grało się bez bramkarzy i jeszcze drużyn w PL nie było..

Za wysoko podniesiony kij przy ataku.
Brak gola - piłka dla przeciwnika.
Dziękuję dobranoc.
Brak gola - piłka dla przeciwnika.
Dziękuję dobranoc.

Tak oczywiście, a nieustraszony kamerzysta stoi obok bramki i nie boi się że zbierze w morde piłeczką.
NINJA69 napisał/a:
mam niezły ubaw z tych którzy piszą że to nie fejk, żyjcie dalej w swoim świecie fantazji
ps grałem w hokeja, unihokeja i zawodowego podwórkowego hokeja kortówką - pozdrawiam faje
Widocznie p🤬da nie zawodnik jesteś skoro nie opanowałeś uderzeń z woleja

Nareszcie mi ktoś "odbrzydził" Unihokej. W podstawówce każdy obsrany WF unihokej, oczywiście na korytarzu, bo jedyna sala w szkole albo zajęta albo w remoncie...