A jak dla mnie mega pozytywnie zakręceni... Oby więcej takich ludzi i przestanie być nudno w tym szarym kraju

Tak jak narzekam zawsze na ameryke, tak tutaj muszę zauważyć, że jeśli odj🤬 by ktoś coś takiego w stanach, to mielibyśmy tutaj ciekawszy materiał do oglądania

podpis użytkownika
www.FB.com/brixuphoto.
jakby oto bylo np w anglii to by mieli p rzej🤬e za obraze uczuc religijnych i nieposzanowanie mniejszosci narodowych
powod warnu :
""- poprosze piwo"
sadol to nie jest k🤬a caritas, tam na żebry zapraszam."
chyba ktos jeszcze dokladnie nie wytrzezwial
""- poprosze piwo"
sadol to nie jest k🤬a caritas, tam na żebry zapraszam."
chyba ktos jeszcze dokladnie nie wytrzezwial

podpis użytkownika
HardCore will never DIE!
<Lam3rz
-jak taki matoł może mieć ociupinkę władzy choćby na forum, ty się Panie może napij bo na trzeźwo nawet czytać ze zrozumiem nie po trafisz.
-jak taki matoł może mieć ociupinkę władzy choćby na forum, ty się Panie może napij bo na trzeźwo nawet czytać ze zrozumiem nie po trafisz.
MortiCRX napisał/a:
Najlepsze to z tego całego tematu to jest to, że Lam3rZ dostał warna za to, że moderator nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ja p🤬le, co za fail... Pewnie też dostane warna ale nie mogę się opanować. Tłumaczenie dla pewnego matoła posta Lam3rZ:
(...)ciekawe urozmaicenie od ciaglego - poprosze piwo - wesolego nowego roku. (...)
Celem powyższego zdania jest zaprezentowanie najczęściej spotykanego (prawdopodobnie) tekstu skierowanego do sprzedawcy w dniu 31 grudnia czyli: Poproszę piwo (tu klient wymienia markę), wesołego nowego roku (życzenia noworoczne skierowane do sprzedawcy).
Kleisz już???
Cons musi nadrobić warny bo dawno go nie było i mu % spada ...
do moderatora zdanie powyższe kieruję,bo wygląda to jakbym do kolegi się pruł co trafnie zauważył p🤬dowatość panów "technicznych"

aahhahahhaha jak by ktoś chciał wiedzieć akcja dzieje się na BP w Brzegu k🤬a popłakałem się

Hehe ciekawi mnie czy pan/panowie techniczni znają słowo przepraszam...

Jakby typ sam wszedł bez chichotek to może by na chwilę chociaż pykło.
podpis użytkownika
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.