Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do trzech kilometrów od brzegu( jeśli to morze) wystarczy podstawowy patent którego zdobycie wymaga jedynie pójście przepisanie i wysłanie i po dwóch tygodniach jest patent, kazdy wlasciciel lodzi może z niej korzystac bez zadnego doswiadczenia
Abordaż, czyli wtargnięcie na okręt wroga w celu pokonania wrogiej załogi i jego przejęcia/zatopienia/zniszczenia/spalenia/itp.*
A to, to jest jest zwykłe taranowanko.
* - niepotrzebne skreślić.
A to, to jest jest zwykłe taranowanko.
* - niepotrzebne skreślić.
trytodie napisał/a:
Od dziś jesteś na sadolu i nie wiesz ze opisy robi się żartobliwe ? Ja p🤬le co za tłuk
Żartobliwie? Kiedy tu jest smieszne? Bo chyba o to chodzi w żartach 🤪 tłuk 😅

@kwaite09: żart jest dla conajmniej przeciętnie inteligentnych. Więc istnieje ryzyko że nigdy się nie dowiesz