Dużo krzyczymy, klniemy, jednocześnie mało wiedząc o gotowaniu. Ten film to nasz hołd dla Epic Meal Time - jeśli jeszcze nie znacie, koniecznie sprawdźcie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Edwarda Wedla a nie Ryszarda,
ze największych polaków Ryszardów to tylko Rychu Peja.
ze największych polaków Ryszardów to tylko Rychu Peja.
Gdyby nakręcili, jak po tym wszystkim rzygają, to materiał jak najbardziej na sadola. Dam piwo tylko dlatego, że widzę jak polski YouTube się rozwija z coraz młodszymi internautami. Żeby tylko gimbazie nie udało się opanować większej części youtube,
Chińczycy podrabiają produkty, Polacy podrabiają kanały na youtube.
Cała próżnica polega na tym że chińskie produkty są kupowane przez ludzi mądrych i głupich (głównym powodem kupna jest kasa), a polskie podróbki są oglądane tylko przez kretynów (głównym powodem jest to że są tak tępi że nie wiedzą co chcą i co oglądają).
PS.
18s dałem rade.
Cała próżnica polega na tym że chińskie produkty są kupowane przez ludzi mądrych i głupich (głównym powodem kupna jest kasa), a polskie podróbki są oglądane tylko przez kretynów (głównym powodem jest to że są tak tępi że nie wiedzą co chcą i co oglądają).
PS.
18s dałem rade.
zaba711 napisał/a:
Chińczycy podrabiają produkty, Polacy podrabiają kanały na youtube.
PS.
18s dałem rade.
Dokładnie, co ma wspólnego hełm + dzień słodyczy?... Żenua
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie