Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
a................z 2013-12-22, 14:17
PlecionkarzMam dokładnie taką samą sytuacje, mieszkam naprzeciwko kabaretu i również chodziłem z tymi przyjebami do podstawówki i gimnazjum. Nieuleczalna patologia, dokładnie tak samo to wyglądało jak to co opisałeś.
Zgłoś
C................e 2013-12-22, 14:56 5
Ja p🤬le, nie moge z was ludzie. Był filmik z Wardega jak dawał ciuchy bezdomnym. Odrazu to ból dupy, że to nieroby, że lepiej by zrobił jakby to poszło do domu dziecka. Dom dziecka dostał, też źle. No k🤬a, jak ktoś nie pomaga ludzią - j🤬 go, jak pomaga - j🤬 go. Bo zajebiście że oceniacie całe społeczeństwa na podstawie jednostek patologii. J🤬y, murzyński k🤬s prosto wam w tchawice
Zgłoś
w................3 2013-12-22, 15:01 5
Nie chodzi o to żeby ich zrozumieć i nic z tym nie zrobić. Przecież oczywistym jest, że patologię trzeba zwalczać bo sama się nie zwalczy i właśnie dlatego ludziom z domów dziecka potrzebne jest dobre podejście.Nie chodzi o litowanie i użalanie się nad nimi bo to potęguje tylko ich pato zachowania. Nie raz, nie dwa okazywało się, że dobry wychowawca potrafi zdziałać cuda i wykrzesać z takich ludzi coś dobrego.
Zgłoś
q................q 2013-12-22, 16:46 1
Co nie zmienia faktu, że to w większości patola. Abstrah🤬jąc: czytając opisy rodzin tworząc szlachetną paczkę natknąłem się na 8 osobowe rodziny mieszkające w 2 pokojowym domu. Trzeba ich wspierać, aczkolwiek są nierobami.
Zgłoś
KiKiZ 2013-12-22, 17:02
Ehhh jak czytamt e wasze bóle dupy to mi się was żal robi.

Szacunek dla Abstrac🤬jów(mimo że robią to dla hajsu to myślę że są normalnymi ludźmi) za dystans do siebie, normalność i szkoda że w filmikach są tacy 'nienaturalni'.

Pozdro, wkleiłbym jedną rzecz ale za nią jest warn więc chociaż na święta odpuście bo naprawdę, żal mi się was robi.
Zgłoś
chetek 2013-12-23, 0:38 1
wotek933 napisał/a:

jaką stworzyli jej Ci rodzice (...)
w jakiej znajdują się Ci, których właśnie krytykujecie

Możesz mi wytłumaczyć, czemu słowo "ci" piszesz wielką literą?
Zgłoś
w................3 2013-12-23, 0:43
@up
Mój błąd, z przyzwyczajenia napisałem z dużej litery
Zgłoś
p................k 2013-12-23, 9:15
Szybko do rzeczy:
- Ci (w sensie Tobie) - rozpoczynamy wielką literą.
- ci (w sensie tamci) - małą.

Jemu, on, oni, jego itd. też małą. Chyba, że mówimy o jakiejś specjalnej osobie, której chcemy oddać cześć, np. o Bogu czy królu. Zrobiłem Ci przysługę - wielką. Czy zombie zjedzą ci mózg - mała literą. Faktycznie wotek933 popełnił literówkę Pozdrawiam wszystkich grammar nazi.

Może ktoś się dowie czegoś nowego. Wesołych świąt
Zgłoś
chetek 2013-12-23, 10:01
pablo2k napisał/a:

Szybko do rzeczy:
- Ci (w sensie Tobie) - rozpoczynamy wielką literą.
- ci (w sensie tamci) - małą.

Nie, w pierwszym wypadku też rozpoczynamy małą literą. Opcja z wielką to wariant, którego użycie wskazuje na obdarzenie adresata wypowiedzi szczególną estymą i taka forma powinna być używana w szczególnych wypadkach.
Zgłoś
p................k 2013-12-24, 8:43
chetek napisał/a:

Nie, w pierwszym wypadku też rozpoczynamy małą literą. Opcja z wielką to wariant, którego użycie wskazuje na obdarzenie adresata wypowiedzi szczególną estymą i taka forma powinna być używana w szczególnych wypadkach.

Dla Ciebie estymą, dla mnie zwykłym szacunkiem
Zgłoś
chetek 2013-12-24, 9:59
@up

Pisząc z wielkiej za każdym razem dewaluujesz pojęcie szacunku, nie uważasz?
Zgłoś