Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
10 tys. osób zadeklarowało na Facebooku, że 1 marca wyjdzie na ulice, by "obalić rząd Tuska" - NIKT NIE PRZYSZEDŁ

Ponad 10 tys. osób dołączyło do facebookowego wydarzenia "Polsko obudź się. 1 marca wychodzimy na ulice!". Organizatorzy akcji zapowiedzieli wielką manifestację przed Kancelarią Premiera, która doprowadzi do odwołania

Organizatorzy wydarzenia deklarują, że już złożyli w Urzędzie Miasta Warszawy wniosek o rejestrację zgromadzenia. Manifestacja ma odbyć się w sobotę 23 marca o 17:00. Na stronie na Facebooku umieszczono 21-punktowy manifest protestujących i 52 powody, dla których trzeba "obalić" premiera Donalda Tuska.

Wymienia się tu m. in afery hazardową i lekową, wzrosk liczby bezdomnych, wzrost bezrobocia, wstrzymanie budowy autostrady A2, wzrost przestępczości, wyższy wiek emerytalny, tragiczną sytuację na kolei, a nawet "publiczną deklarację asystenta Komorowskiego Romana Kuźniara, że Katyń nie był ludobójstwem"

źródło : na temat

Jeśli będziemy nadal siedzieć przed komputerem lub telewizorem to nic nie zdziałamy, dlatego wejdźmy na jakiś czat wp i piszmy wszystko co nam leży na serach - komentuje Pan Zdzisław. Internauta z Zielonej Góry.

Rup deklaruje, że za inicjatywą nie stoi żadna partia polityczna, a wydarzenie na Facebooku to nie są żarty, dla uwiarygodnienia rewolucji, postanowiłem założyć klub na portalu nasza-klasa

Ostatnio nie udało się "obalić" rządu Tuska na drodze politycznej. Tusk nie przyjął tego do wiadomości. Putin ma inne sprawy - komentuje jeden z czytelników.

Dlaczego nikt nie przyszedł?
Zdania są podzielone - klasówki, kartkówki, zbliżające się egzaminy gimnazjalne, ustawione rozgrywki w CS 16 WoW i Battlefielda, Mama powiedziała że jest za zimno, odpoczywałem po melanżu, nie chce mi się, nie mam w co się ubrać...

Zgłoś
karinawaw 2014-03-01, 23:40
Wydarzenie ma być 21 marca. Tu macie link do wydarzenia:

facebook.com/events/1427589017464186/1477733149116439/?notif_t=plan_ma...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-02, 0:48 3
DUST DEVIL ssij pałę brudny ignorancki bolszewicki c🤬joz🤬bie
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-02, 3:18
o co chodzi? pedałki z sadistica chciały rząd obalać czy co?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-02, 9:59
DUST DEVIL, dzięki za link, teraz wszystko się wyjaśniło. Teraz mnie wcale nie dziwi, że to nie wypaliło skoro nic nie było zoorganizowane, 10 tys. ludzi rozdzielonych na cała Polske, a sam pomysł rozpoczął się od tematu na sadisticu ...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-02, 13:28
Taki rząd Polacy wybrali, to taki mają i niech sobie cierpią. Wystarczy tylko, żeby było mniej głąbów w następnych wyborach.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-02, 15:37
Haaa haaaa haaa... rewolucjoniści się k🤬a znaleźli. Piękne:D
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-03, 20:20
Piehdolone skrajne prawiczki się znalazły na "obalanie żondu" siedząc na dupach przed telewizorem albo kompem wyładowując bul dupki na portalach jednoczących innych skrajnych prawiczkowców wp🤬lając czipsy.
Patryjoty k🤬a narodowcy od siedmiu boleści.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-03, 20:36
A ja powtórzę po raz setny: jak to dobrze, że dzieci w tym kraju nie maja praw wyborczych...
Zgłoś