Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
konto usunięte 2013-07-21, 1:16
Cytat:

Twoje tezy nie są potwierdzane przez fakty historyczne.

Ooo kolego, z tobą już dyskutowałem na pw i było co najmniej dziwnie.
Od czego mam zacząć?
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 5:00 1
nasze pokolenie oddalilo sie od kosciola, ale to minie, jak nie dzieci to wnuki wprowadzą porządek (moralny). Spokojnie to naturalna kolej rzeczy, przez wieki ludzie odchodzą i wracają do wiary. Możemy nie wierzyć, ale zostały nam wpojone wartości i zasady chrześcijańskie i nic na to nie poradzimy i myślę że głupotą jest opluwać coś co jest w nas i czyni nas ludźmi.
Co do zachowania naszych "wyzwolonych " kobiet - życzę powodzenia w szukaniu żony młodszym kolegom.
Zgłoś
myha 2013-07-21, 10:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hejcior 2013-07-21, 13:34
Mr.Hardistic napisał/a:

Aa, od tyłu Baca, hyhy

Blowjob after cumshot always? Fuuj, wyjątkowo niesmaczne.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 18:32
nygas232 napisał/a:

Ooo kolego, z tobą już dyskutowałem na pw i było co najmniej dziwnie.
Od czego mam zacząć?

Nie rozumiem do czego zmierzasz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 20:04
Prawdą jest, że rozwiązłość seksualna istnieje od zawsze i nie przestanie nigdy istnieć, ale zmienia się taka kwestia, że dzisiaj staje się powodem do dumy i chwały. Pojawiają się stwierdzenia, że aktualnie po prostu jest mniej hipokryzji, to też prawda, ale trzeba pamiętać, że wstyd jest rzeczą ludzką i potrzebną, a jego brak jest charakterystyczny dla socjopatów. Aktualnie panuje przekonanie, że trzeba wszystko upublicznić, przestaje istnieć coś takiego jak strefa intymna przeznaczona tylko dla bliskich sobie osób, a co za tym idzie więzi międzyludzki ulegają spłyceniu i degradacji.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-21, 22:35
dionizodoros napisał/a:

Nie rozumiem do czego zmierzasz.

Jakie argumenty mam udowodnić?
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 0:23
nygas232 napisał/a:

Jakie argumenty mam udowodnić?

Jakim argumentem masz udowodnić co?

Nie da się udowodnić, że ilość dewiacji jest wprost proporcjonalna do rozwiązłości obyczajów - choćby z tego prostego faktu, że przed XX wiekiem nie tworzyli podobnych statystyk. Psychologia behawioralna to druga połowa XX wieku. Socjologowie jednak wykluczają jakąkolwiek korelacje między ilością homoseksów, a rozwiązłością obyczajową w społeczeństwie. Za to parafilie są często powodowane urazami psychicznymi, ściślej - celowym znęcaniem się przez "osoby trzecie" nad tymi, u których urazy są stwierdzane.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 16:29
dionizodoros napisał/a:

Jakim argumentem masz udowodnić co?

Nie da się udowodnić, że ilość dewiacji jest wprost proporcjonalna do rozwiązłości obyczajów - choćby z tego prostego faktu, że przed XX wiekiem nie tworzyli podobnych statystyk. Psychologia behawioralna to druga połowa XX wieku. Socjologowie jednak wykluczają jakąkolwiek korelacje między ilością homoseksów, a rozwiązłością obyczajową w społeczeństwie. Za to parafilie są często powodowane urazami psychicznymi, ściślej - celowym znęcaniem się przez "osoby trzecie" nad tymi, u których urazy są stwierdzane.

A gdzie ja niby napisałem, że " ilość dewiacji jest wprost proporcjonalna do rozwiązłości obyczajów " ? Poruszyłem problem tego, że dewiacje, jak wcześniej napisałem, nie powinny być jawne i akceptowane.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-23, 3:30
nygas232 napisał/a:

A gdzie ja niby napisałem, że " ilość dewiacji jest wprost proporcjonalna do rozwiązłości obyczajów " ? Poruszyłem problem tego, że dewiacje, jak wcześniej napisałem, nie powinny być jawne i akceptowane.

Czy powinny, czy nie powinny - kwestia obyczajności.
Zgłoś
contowsky 2013-07-23, 3:39 1
zacna dziewczyna A Wy nawet przy zdjęciu w miarę ładnej kobiety musicie pieprzyć o

dionizodoros napisał/a:

Psychologia behawioralna to druga połowa XX wieku.

Aż szkoda się zagłębiać w tą rozmowę...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem