Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Acodin Masters
DraGo110 • 2012-02-04, 0:17
Bardzo krzyczymy ?.. Noo.. A teraz krzyczę ? Nie, teraz nie.. dobrze..

Kolega po lewej miażdży
Zgłoś
Fajczak 2012-02-05, 12:21
@Staffior- Może i masz 33 lata, lecz nie za bardzo to po Tobie widać, powiewa infantylnością z Twoich tekstów. Jesteś ojcem- i co z tego? Dostałeś od mamy dyplom z napisem "spłodziłem dzieciaka, jestem taki dorosły" ?

Co do samego DXM- to jedno z gorszych gówien, jakie można dostać w tym kraju. Fakt, że panie farmaceutki sprzedają to bez recepty, oraz jego tania cena doprowadza właśnie do sytuacji takich, jak na filmiku- naćpanej gimbazy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-05, 15:36
Haha z merytorycznej dyskusji dwóch cymbałów przeszło do osobistych pojazdów, a temat odszedł w zapomnienie. Gotta love the internet!
Zgłoś
kadol7 2012-02-05, 17:55 2
Kamil jest identyczny do Jared'a Leto w Requiem dla Snu, hahaha. patrzcie i podziwiajcie:

ćpuny.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-05, 18:43 1
HanzoHasashi napisał/a:

amatorka, kumpel po 150 tabletkach acodinu gadał z Jezusem

chyba 7 stóp pod ziemią
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-06, 7:51
glinglqnglowy glunglak napisał/a:

@ staffior

Dajesz więc genialny przykład kompletnej ignorancji. Badania mam, bo jestem krwiodawcą ze srebrnym już medalem - płodność robiona przy kompleksowym, przeprowadzonym kilka miesięcy temu.

Ze swojego postu cofam więc tylko i wyłącznie słowo "nastoletni".

Gratuluję ojcostwa i na przyszłość - nie patrz na wszystkich przez pryzmat swojego nabrzmiałego ego.

każdy wywód ćpuna jest dla mnie tylko wywodem ćpuna

napisz coś jeszcze- zaraz wyjdzie że jesteś supermenem i bohaterem narodu - tylko gdzie byłeś o HERO kiedy Madzia na próg leciała ?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-13, 15:13
glinglqnglowy glunglak napisał/a:

DXM, to jest gówno, owszem. Cerny napisał trafnie.

A Ty mnie nie znasz i nie wiesz, stary, co brałem, czego nie... Oj nie wiesz Ponad to, czytaj ze zrozumieniem, porównywałem DXM do DMT? :| W którym miejscu? DMT, to substancja wytwarzana przez szyszynkę i napisałem nie mniej nie więcej - tyle.

nie wiem co brales, ale latwo wywnioskowac po tym co piszesz.

"Mam za sobą wieeele przeżartego DXM. Wniosek: Jeden z najbardziej psychodelicznych narkotyków"

jeden z najbardziej nieprzyjemnych, to na pewno. Wniosek: nigdy nie miales w organizmie zadnej dobrej tryptaminy.

a DXM porownales do DMT przez samo wspominanie o nim. to tak jakby piszac wywod o alkocholu czy opiatach wspominalbys, ze DMT jest produkowane przez szyszynke. tylko co to ma k🤬a do rzeczy.

piszac jak to sie zajebiscie bawiles po DXM, tylko udowadniasz, ze jedyne co mogles w zyciu brac to DXM, dopalacze, kodeina, jakis dragonfly, cipek moze(ten jegomosc nie wiem jak dziala akurat:P), albo ewentualnie jakeis inhalanty.
chyba, ze masz pop🤬lony organizm, ktory reaguje na DXM inaczej niz kazdy inny, przez co nie czujesz efektow ubocznych. ale mysle, ze po prostu nie masz porownania

a to juz jest perelka:
"Nie uzależnia fizycznie, toteż nie jest polecany osobom słabym (mnie). Można się wpieprzyć i ciężko później wyjść."

ty chyba sam nie rozumiesz co piszesz:D

edit: k🤬a nie moge z tych ich filmow:D na ostatnim sie padawanow dorobili. oni siedza zezwalowani, a mistrz ich po glowie glaszcze:D co to k🤬a jest
Zgłoś