👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

szczepan11600 napisał/a:
Myślisz że żadna z tych firm jeszcze nie wie że zrobił takie testy ich produktowi. Gdyby robił coś nielegalnie to już by mu się do dupy dobrali
To wie, ludzie, którym by zależało, to ścisłe szefostwo, a tacy przeważnie piją szampana, wylegują się na jachtach i klepią młode 18-letnie modelki po dupeczkach. Szeregowi pracownicy, którzy mają marne życie, oglądają te filmy i mają to w dupie. MOŻE, może jakiś włazidup w końcu pójdzie do kogoś z rangą decyzyjną i pokaże mu odcinek, w którym ktoś szkaluje dobre imię firmy, ale cóż. Bo wiesz, to nie jest taki "nic". To co on robi, to żaden test, nie ma żadnych optymalnych warunków ani miarodajnych wyników. Przeważnie opiera się to na jego subiektywnym odczuciu. To tak jakbym wrzucił filmik do sieci, który regularnie oglądałoby 400 000 ludzi i pokazał w nim np. logo Colgate i tekst pod spodem "ta pasta jest beznadziejna, przegrała w moim teście z Blendamed" Jak to nie jest szkalowanie dobrego imienia firmy, to nie wiem

Ciekawe uczucie: 100tys ludzi go lubi, a ja nie. Lubienie go jest takie... mainstreamowe. Normalnie co do niego jestem jak hipster, ide ubrać zerówki, pedalską czapke, rurki i posłucham dubstepu.

Kiedy faceci zaczęli zajmować się pisaniem blogów jak jakieś baby?

od razu widać, że gość całe życie spędził w piwnicy...
oczy ma jak u kreta, albo i jeszcze gorzej
oczy ma jak u kreta, albo i jeszcze gorzej

Głupoty gadacie o tych pozwach. Ile jest stron, gdzie ludzie oceniają pewne produkty? Ilu blogerów pisze negatywnie o produktach? Czy któryś z nich zasłania logo danej firmy? Jak widać nikt nic im nie może zrobić. Znacie sprawę dr Oetkera i Kominka? Jak nie, to poczytajcie i zamknijcie te hejterskie mordy, bo jak coś komuś wychodzi, to połowę naszego społeczeństwa to boli. Tyle ode mnie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie