Jak w temacie. Adbbuster z typem od gotowania.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
po romantycznej kolacji chyba w kakao... z brodnickim, paskalem i okrasą, no chyba że w tym czasie Makłowicz będzie na włościach
wszyscy chejterzy prosto z gimbazy, pyskować umiecie w necie a widzę tylko jeden podtekst w waszych pyskówkach. Zazdrość bo koleś coś robi i się świetnie bawi a wy coś zrobiliście ze sobą ? nic ! użalajcie się dalej nad sobą.
ps. nie lubię specjalnie adbustera, wolę oglądać wypociny jego młodszego brata.
ps. nie lubię specjalnie adbustera, wolę oglądać wypociny jego młodszego brata.
ale sobie chłopaki cukrują , myślałem że na końcu sobie po gałeczce zrobią.
KamilAW napisał/a:
Slonx - Chyba jest różnica między byciem przydupasem na budowie, przynieś, wynieś, pozamiataj, a szefem kuchni?
Jest.
Jest też różnica między kuchnią, a placem budowy.
Majster to nie to samo, co szef kuchni. Poznałem w Wielkiej Brytanii kilka osób pracujących jako kucharz, którzy gotowali ode mnie. Poznałem jednego szefa kuchni który mówił, że w sumie byle kto by sobie poradził.
Zmysł smaku Brytyjczyków nie stawia zbyt dużych wymagań, nie zapominaj o tym.
Bez urazy dla tego kolesia od kocham gotować, ale... Ja jestem z wiochy i czasami jak go chwilkę posłucham to wydaje mi się że on też. (nie jestem pewien która ale stawiam na Sworne Gacie) Nie jestem hejterem ale wydaje mi się że tworząc jakiś filmik na yt trzeba się trochę wysilić. No chyba że jesteś ze ślunska i grasz w gre.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie