Dał kobiecie rzucać :O
Tak to on sobie może wibratory testować, będzie równie obiektywnie...
Tak to on sobie może wibratory testować, będzie równie obiektywnie...

szczyny nie piwo... prawdziwe piwo to ciemnośc w szklanicy a nie szczochy! Nie no żart... lubie i jedno i drugie... w sensie ciemne i jasne... a nie lecha i heina

jak można piwo rozwalić??!! nie ważne jakie ale to zawsze piwo:(

Ah jaka szkoda że laska nie trafiła go w głowę
no i w rugby to on raczej nie pogra z tymi zdolnościami do łapania

Wyście kiedyś pili prawdziew piwo? Lech nawet koło prawdziwego piwa nie stał. Kupcie coś z Fortuny, Ciechana, Kormorana, AleBrowaru, Pinty, Czarnkowa czy chociażby coś z Jałbonowa (tylko nie Rysy, Strongi czy jakieś Imperatory) to zobaczycie, że Polacy potrafią zrobić dobre piwo, a nie takie coś co smakuje ochydnie, a ludzie kupują to by tanio się nawalić.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!

Podobno kiedyś wysłali próbki lecha na konkurs piwny w Hradec Kralove czy tam gdzieś i po tygodniu przyszła odpowiedź, że "koń jest zdrowy".

Lech i Heineken tylko o rozj🤬ie o mur się nadają, takie same ścierwo.
tacy z was k🤬a smakosze piwa, że o każdym piszecie szczyny, ścierwo, a jak siedzicie z kumplami i chlejecie 10 piw pod rząd to są to same regionalne browary za 5 zł? nie k🤬a, walicie harnasie bo są 4 za dychę.
ale zapomniałem, że to sadistic- połowa z was nie ma kumpli, a druga połowa rzyga po dwóch piwach
ale zapomniałem, że to sadistic- połowa z was nie ma kumpli, a druga połowa rzyga po dwóch piwach

przegazowane gówno
Ja mam perłę chmielową za 2 zł obecnie, więc proszę nie oceniać swoją miarą.
Cytat:
tacy z was k***a smakosze piwa, że o każdym piszecie szczyny, ścierwo, a jak siedzicie z kumplami i chlejecie 10 piw pod rząd to są to same regionalne browary za 5 zł? nie k***a, walicie harnasie bo są 4 za dychę.
Ja mam perłę chmielową za 2 zł obecnie, więc proszę nie oceniać swoją miarą.

Kotli napisał/a:
Lech premium jest tak kurewsko c🤬jowym piwem, że w ogóle mi go nie żal.
Jak Lech, to tylko Pils