Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
konto usunięte 2012-10-07, 22:37
od ok 6 min filmu stoi ojciec i patrzy co debile robią
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 22:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Proximate 2012-10-07, 22:47 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 22:52
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 22:57
Adyrian napisał/a:

Może kupił na złomie ,

no to już o nim nieźle świadczy...

Adyrian napisał/a:

może sam je wykonuje bo jak widać miejsce do stolarki ma więc cholera wie co jeszcze

rozumiem, że mamy czasy na tyle liberalne, że stolarze obrabiają metal

Adyrian napisał/a:

a może podpie**olił jak to polak ale jak pewni nie jesteście to na ch*j o kradzież posądzacie ?

nawet jeżeli nie ukradł, to i tak niszczył mienie państwowe
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 23:04
Zgłoś
wojtaszekk 2012-10-07, 23:08 2
@up a skąd wiesz, że za to nie zapłacił? Może ma swoją drogę dojazdową i x lat temu postanowił kupić/zamówić/zrobić znak? Bo widać, po tym znaku, że jest stary. A dla Ciebie zrobienie w takim warsztacie (ucięcie kawałka metalu i pomalowanie) jest sztuką nie do wykonania? To zazdroszczę dwóch lewych rąk
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 23:12
Zgłoś
Darkstep 2012-10-07, 23:22 1
Każdy kto używa słowa "gimbus, gimbaza" jest widocznie większym durniem niż cała rzesza gimnazjum.... ehh przykro mi że też używałem tego słowa....
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 23:24
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-07, 23:53 2
Koleś jest nudny i denny. Ja-ah-qu-ub-el dobrze mówi, to głupek, no bo robić testy na kondomach pompując je wodą ze szlaucha i strzelając korkiem z butelki po winie? (Mówię tu o innym filmiku) Każda myśląca osoba wie, że reklamy to głównie marketing i jakiś klej nie przyklei człowieka do wiatraka, ale widocznie niektórzy muszą oglądać 7-minutowy żeby się o tym przekonać. Spoko, chcecie to oglądajcie, ale jego ryja nie wrzucajcie już na sadola. Pozdrawiam.
Zgłoś
filipsworks 2012-10-07, 23:55
Ja nie wiem. Przecież ten gościu to idiota... Jak inaczej nazwać kogoś, kto wydajność płynu badał poprzez umycie jednego talerzyka -_-. Debil i tyle.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-08, 0:43
czemu jeszcze nie ma zbiorczego dla przygłupa ? tradycyjnie nie oglądam.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-08, 2:09
nie ogladam tego moze program ma ciekawy ale dla mnie on wyglada jak skonczony wiesniak z pod konnina ta jego twarz i te miesnie wyrobione od orania pola jak dla mnie to zaduzo
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-08, 3:13
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem