Po c🤬ju porównanie z tymi bateriami, niech włoży do czegoś z mniejszym lub znikomym poborem mocy to się przekona...

Cytat:
Po c🤬ju porównanie z tymi bateriami, niech włoży do czegoś z mniejszym lub znikomym poborem mocy to się przekona...
tak k🤬a , do zegarka najlepiej .... wyniki już za 3 miesiące
Ja pier*ole ludzie czy wy czekacie tylko jak on wrzuci filmik żeby po 5 min był już na sadolu...
To się Leczy....
To się Leczy....
Lubilem jego odcinki, ale teraz wk🤬ia mnie jakies takie p🤬lenie, wprowadzenia jego, ni to smieszne, szkoda mi czasu na to. 2 minuty odcinek konkret i tyle, bez zbednego p🤬lenia.
@Calios20, jakie 3 miesiące? o.O Ja mam zegar zasilany jakąś dziadową baterią i trzyma ona od roku do 2 lat nawet. Pamiętam tylko 4 wymiany baterii, a zegar jest starszy ode mnie.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Black Snake napisał/a:
@Calios20, jakie 3 miesiące? o.O Ja mam zegar zasilany jakąś dziadową baterią i trzyma ona od roku do 2 lat nawet. Pamiętam tylko 4 wymiany baterii, a zegar jest starszy ode mnie.
4x2 lata = 8 lat (tyle masz)
data urodzenia - 1910
a Ty nicponiu okłamałeś nas

tak czy siak pamiętasz więcej wymian baterii albo każda dłużej trzyma. Czyli z taką matmą

podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

Pamietam jak potrzebowalem zrobic kilka zdjec na szybko i 4 baterie z tesco wystarczyly tylko na 6 zdjec. Nigdy wiecej.
Ja do gościa nic nie mam, może trochę zbyt dziecinnie czasem się zachowuje, ale tym samym ma pewnie szerszą rzeszę odbiorców. Znalazł pomysł na biznes i pogratulować, a nie hejtować. Niektóre odcinki nawet ciekawe. A nie chce mi się subskrybować go na yt. Jak ktoś znajdzie coś ciekawego i tu wstawi to fajnie i tyle. Za każdy odcinek piwa nie dam