👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nabs napisał/a:
Wszystkie internety mobilne w polsce będą działać praktycznie tak samo, z tego powodu że praktycznie większość usługodawców jedzie na tych samych nadajnikach
Jesteś w błędzie. Jeśli chodzi o przesył danych pakietowych w przypadku internetu mobilnego, operatorzy działają tylko na swoich własnych przekaźnikach. Nie mają tu (usługi data) zastosowania umowy międzyoperatorskie o współdzieleniu przekaźników tak jak w przypadku usług voice. Roaming krajowy jest zablokowany w tych usługach. Więc mogą i będą pojawiać się różnice zasięgu, co za tym idzie w prędkości przesyłu.

Chyba nikt nie obejrzał filmiku do końca bo nie komentuje tego co jest na końcu - czyli prywatna rozmowa Ad bustera z panną
szkoda że nie bzykali się wtedy
było by ciekawiej.

@kamlot obejrzałem do końca i nie chcę komentować tego co słyszałem...

Boże co ja włączyłam! Od samego rana ten jełop ... srać mi się zachciało jak go zobaczyłam!

Ja pierd... strony speedtest pl jak i net są bardzo dobre do sprawdzania swojego łacza.
Te dwie strony pokazują idealnie jaki sie ma aktualnie transfer, mi przynajmniej pokazuje jak należy.
Jak ten taki adbuster taki mądry to mógł w ostatecznosci sprawdzić jak zachowuje sie prędkosć pobierania z nielimitowanego serwera zasysając jakiś plik. Potem małe przeliczenia i mamy wynik.
Np: Dla 1MB przypisane jest 128 kB/s. proporcjonalnie można zwiększać lub zmniejszać. Dla 2 MB jest to 256 kB/s itd.
Niech się zajmie reklamami tam gdzie każdy jełop porafi przeprowadzić testy, a nie za bardziej "fachowe" sprawy, gdyż po prostu mu to nie wychodzi.
Te dwie strony pokazują idealnie jaki sie ma aktualnie transfer, mi przynajmniej pokazuje jak należy.
Jak ten taki adbuster taki mądry to mógł w ostatecznosci sprawdzić jak zachowuje sie prędkosć pobierania z nielimitowanego serwera zasysając jakiś plik. Potem małe przeliczenia i mamy wynik.
Np: Dla 1MB przypisane jest 128 kB/s. proporcjonalnie można zwiększać lub zmniejszać. Dla 2 MB jest to 256 kB/s itd.
Niech się zajmie reklamami tam gdzie każdy jełop porafi przeprowadzić testy, a nie za bardziej "fachowe" sprawy, gdyż po prostu mu to nie wychodzi.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie