📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:49

@up: nawet jeśli jeszcze są to o ile się nie mylę z powodu powyższej akcji wprowadzono nowe druczki z podaną minimalną kwotą jaką można przesłać tak aby nie byli stratni

dojcz.! napisał/a:
nawet NiekrytyKrytyk którego nawet lubię jako krytyka, zgrywa się przed kamerą a w rzeczywistości jest całkiem innym człowiekiem.
Nie jest aż taką grubą parówą?
w dzisiejszym Przeglądzie Sportowym jest ta koperta, wypełnione i wysłane
8. 1296 zł minus wpłacone przez nas 3,6 zł to 1260 zł ujemnego wsparcia dla radia Maryja.
Twoja matematyka mnie przeraża :/
Twoja matematyka mnie przeraża :/

@ up jeżeli znajde te druczki na poczte to i wyślei kase temu patałachowi rydzykowi tego grosza . Dlaczego ? Dlatego że rydzyk za bardzo się miesza do polityki i ma przyjazne stosunki do pis , ostatnio co były marsze w całym kraju w obronie tv trwam pojawiał się tam kaczyński i dzieki temu że rydzyk pozwolił na uczestniczenie w tym marszu kaczyńskiemu dogodnił po w słupkach , a gdy pis dojdzie do władzy to będzie porażka . Nie że jestem jakimś fanem po ale mówiejak jest . Ani po ani pis nie powini rządzić w pl .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie