Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M................j 2013-05-06, 21:30 1
straatveger napisał/a:

Mało kto wie, ale gość sobie kupił już chatę z partnerstwa YouTube.

Pewnie k🤬a, na Bahamach.

Mam ochotę p🤬lnąć takich ludzi jak największą patelnią, tak żeby głośno zabrzmiało. Srasz się jak zazdrosna p🤬da bo koleś ciężko pracował na swój sukces, coś mu udało osiągnąć i przy okazji zarobić na tym odrobinę pieniędzy.
Zgłoś
VonHaiPaue 2013-05-06, 21:31
Mell_Rebook napisał/a:

@ilililililililililililili
K🤬a, teraz zawsze będę zwracać uwagę na twój nick

ililililillil.i.lilililili
Zgłoś
Z................z 2013-05-06, 21:51
straatveger napisał/a:

Mało kto wie, ale gość sobie kupił już chatę z partnerstwa YouTube.

Nie kłam j🤬y folksdojczu. Chatę postawił jeszcze zanim zaczął kręcić filmy dla youtube. To że całe ogrodzonie ma op🤬lone reklamami + wynajmuje pomieszczenia gospodarcze na posesji + to że do niedawna dorabiał w piekarni może tylko świadczyć o wysokości raty kredytu którą miesięcznie musi spłacać.
Zgłoś
somelier 2013-05-06, 23:04
Do niego nic nie mam, fajnie sie ogląda. SciFuna bym odstrzelił, szpetny ryj pomijając...
Zgłoś
McSzczery 2013-05-07, 17:58
C🤬j was obchodzi ile on zarabia i co z tymi pieniędzmi robi. Nie płacą śmiecie, a narzekają, że ktoś 'na nich' zarabia...

podpis użytkownika

Świadome bycie unikatem, to rządenie światem.
Zgłoś