Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
John_Yonderbrack 2024-11-06, 18:21 1
I dobrze.
Jebac te k🤬y ruSSkie
Zgłoś
arcan86 2024-11-06, 19:36 1
smc napisał/a:

Mogło jeszcze 50ha uprawy pójść z dymem...

Nie zesrajcie się z tą waszą poprawnością z tvnu, tvp czy innego gówna. Mam już serdecznie dość tego waszego p🤬lenia o wyższości rosyjskiego sp🤬olenia nad ukraińskim. Jeszcze będziecie płakać jak ukropski motłoch będzie wam córki r🤬ał. J🤬 was pies. A tak w ogóle ten film to lipa i c🤬j.
Uprzedzając wasze komentarze spieszę z odpowiedziami : tak jestem ruski troll, tak daje dupy ruskim, tak liże im pały, tak mam córkę, tak mam kartę mobilizacyjną, tak wiem, że c🤬j mnie strzeli. Dobrej nocy sk🤬ysyny.
Zgłoś
Ukasz995 2024-11-06, 19:42 2
Jak ruski tak głupi
Zgłoś
drakasraka 2024-11-06, 19:55
ukr + tiktok = spalony kombajn, teraz postawmy sobie pytanie jak ukraince nie radzą sobie z obsługą ognia to co by zrobili z TomaHowkami?
Zgłoś
potwor_z_gowna 2024-11-06, 20:13 1
Jedno z drugim nie ma nic wspolnego...
Dwa różne kombajny
Zgłoś
skywalker75 2024-11-06, 20:16 2
arcan86 napisał/a:

Nie zesrajcie się z tą waszą poprawnością z tvnu, tvp czy innego gówna. Mam już serdecznie dość tego waszego p🤬lenia o wyższości rosyjskiego sp🤬olenia nad ukraińskim. Jeszcze będziecie płakać jak ukropski motłoch będzie wam córki r🤬ał. J🤬 was pies. A tak w ogóle ten film to lipa i c🤬j.
Uprzedzając wasze komentarze spieszę z odpowiedziami : tak jestem ruski troll, tak daje dupy ruskim, tak liże im pały, tak mam córkę, tak mam kartę mobilizacyjną, tak wiem, że c🤬j mnie strzeli. Dobrej nocy sk🤬ysyny.

Hmm...skoro już wiesz kim jesteś, to tylko powiem, że matka to chyba cię w niepranej onucy po starym, nosiła przez pierwszy rok życia

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
shoe5maker 2024-11-06, 20:48
Amerykanin odmówił kolaboracji.
Zgłoś
waloos 2024-11-06, 21:02
Dałem piwko, bo w sumie jako mem jest śmieszne.
Ale jak się człowiek bliżej przyjrzy to widać, że kombajny się różnią. Zwróćcie uwagę na drabinkę tego spalonego i tego gdzie zakładają oponę. Poręcze są inne.
Zgłoś
PeterNORTH 2024-11-06, 21:09
widziałem dużo filmów z tym podpalaniem gazu w oponie.

serio nie ma innej możliwości założenia i napompowania czy jest szybciej ? o c🤬j chodzi?

jest tu jakiś ekspert o takich spraw?
Zgłoś
Pan_Doktur 2024-11-06, 22:26
Pieszczoch25 napisał/a:

Dwa różne filmy sklejone w jeden.

nikt k🤬a nie widział, dwa filmy, dwa inne kombajny i różne pola

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
macieknypel 2024-11-06, 22:49
Ktos tu w c🤬ja leci. na poczatku palacy sie john deere z serii sts a na konciu pokazany kompletnie inny kombajn massey ferguson
Zgłoś
smc 2024-11-06, 23:01
PeterNORTH napisał/a:

widziałem dużo filmów z tym podpalaniem gazu w oponie.
serio nie ma innej możliwości założenia i napompowania czy jest szybciej ? o c🤬j chodzi?
jest tu jakiś ekspert o takich spraw?

Nie założysz takiej opony łyżką. Trzeba zdjąć koło, zawieźć na maszynę, założyć oponę i przywieźć spowrotem. Pół dnia roboty.
A tak pyk i po sprawie.
Zgłoś
majeńka 2024-11-06, 23:18
arcan86 napisał/a:

Uprzedzając wasze komentarze spieszę z odpowiedziami : tak jestem ruski troll, tak daje dupy ruskim, tak liże im pały, tak mam córkę, tak mam kartę mobilizacyjną, tak wiem, że c🤬j mnie strzeli.

I tak trudno było się przyznać?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Janko 2024-11-07, 8:52
Pewnie gąsienicę przy czołgach też tak naprawiają
Zgłoś
Aonoyoru 2024-11-07, 8:54
Oni coś mają z tym paleniem się sprzętu, co nie?

[ Dodano: 2024-11-07, 08:55 ]
smc napisał/a:

A tak pyk i po sprawie.

Trafniej bym tego nie ujął

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś