Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Adi daje disco popis.
(chyba playback, ale nie jestem pewien)

podpis użytkownika

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 23:28 2
Blazejekk napisał/a:

polaczki zapomniały kto im doj🤬, ale tutaj 80% po zawodówce, więc czego ty oczekujesz Taka polsza juz jest.

Czyli wg ciebie ktoś po zawodówce jest gorszy tak?
A tak poza tym to Adolf Polsce ażtak nei doj🤬 jak doj🤬i nam ruscy.
(Co by mnie dobrze wszyscy zrozumieli Adolf to był kawał sk🤬ysyna i nie zamierzam jarać się jego "twórczością" )
Zgłoś
Venka 2013-05-16, 23:34 2
kustoszpan napisał/a:

Zajebiste. Masz więcej tak podrasowanych filmików?

podpis użytkownika

Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
Zgłoś
Pater patriae 2013-05-16, 23:36
gruchens, nie jestem jakoś do tego przekonany, bardziej to widzę jako sytuacje, gdzie robiąc sobie jaja z Hitlera i ukazując go w "śmiesznym" świetle, skazujemy jego ofiary na to samo, bo załóżmy, że taki baran z gimnazjum, albo jakiś amerykaniec to sobie będzie często oglądał, wtedy bardziej mu zostanie w pamięci obraz Hitlera jako zabawnego człowieczka, niż zimnokrwistego sukinsyna.

I nie wiem skąd Ci się wzięło te "Tego-O-Kim-Nie-Wolno-Wspominać", jakoś w każdej dobrej książce historycznej jest świetnie ukazana zbrodnia reżimu niemieckiego, a Mein Kampf sam czytałem i jakoś nie stałem się nazistą, bardziej byłem zdziwiony jak ktoś mógł wierzyć w taki chłam, bo ta książka pod względem ideologicznym, jak i stylistycznym to dno.

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 23:44 1
na nic nie zkazujemy jego ofiar. śmiać sie mozna ze wszystkiego, o ile żart jest śmieszny. jak ktos sama postac hitlera uwaza za zabawną, to powinno sie go zutylizowac za głupote.
Zgłoś
Yanek43 2013-05-16, 23:52 7

TO jest klasyka z Adolfem.

podpis użytkownika

Nie stawiam piw Bongmanowi.
Zgłoś
kurczak94 2013-05-17, 0:00
Co jak co. Hitler był zły, ale lubię w nim jedno - niechęć do ż🤬dów.

Swoją drogą... Unia Europejska jest tym samym co chciał stworzyć Hitler, tyle że on stosował przemoc i siłę, a teraz robi się to poprzez naciski gospodarcze. Warto też zauważyć, kto zaczął owe zjednaczanie Europy - ano Niemcy. Tak więc swoisty Hitler dalej istnieje, tylko inne osoby kontynuują jego wolę, no i w bardziej cywilizowany sposób. Ale skutek ten sam.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 0:26 3
zacytuję kogoś tam z kiedyś tam

Massdeath napisał/a:

It's a trap

Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 0:53
Powiem tak: filmiki tego rodzaju mogą być śmieszne i niekiedy nawet są, jednakże wypisywanie komentarzy ku czci adiego itp. są nie na miejscu.
Przynajmniej my, jako Polacy powinniśmy zachować trochę powagi na ten temat. Z rozkazu tego typa żołnierze mordowali całe wioski, tak dla zasady, a gimbogówna robią sobie z niego bohatera - bo zabijał ż🤬dów, i to jest taaaakie sadystyczne i "kuul".

Nie ma to jak bycie pozerem w internecie, dla kilku głupich wirtualnych piw. No, ale czego ja oczekuję po pokoleniu pedałów i cwaniaków po kablu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 0:55
Adolfie 3 razy tak widzimy się w półfinale
Zgłoś
krzywys 2013-05-17, 2:16
Wasi dziadkowie przewracają się w grobie. Żałosne.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 2:32
śmieszny ten hitler w tym filmiku XD
Zgłoś
marian19 2013-05-17, 7:04
Europa potrzebuje przywódcy na miarę Adolf Hitlera ,by oczyścić ten multikulturalny syf przygotowany przez ż🤬dów w zemsty za II wojne światową. Wyciągnijmy brunatne koszule i do dzieła, oczyścimy nasz kraj, a potem cała Europę. Chorągiew wznieś szeregi mocno zwarte! SA to marsz spokojny równy krok, a rostrzelani przez komune i reakcje są pośród nas i dumny jest nasz wzrok.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 9:03
Hitler wróć, ż🤬da truć
Zgłoś
PLpunk 2013-05-17, 10:18
Ten filmik puki co ma stanowczo za mało piwek, pomogę
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 13:22
mrocznykacper_13,

Co tutaj robi 14 latek ?!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie