Niebawem zrobię akcję. Stanę przed marketem ubrany w garniak, ciemne okulary, z słuchawką w uchu i walkie-talkie i każdemu w szmacie na pysku będę mówił: Proszę maseczkę na oczy! Sicher ist sicher! Założę się, że co trzeci wciśnie se maske na oczy, , albo przynajmniej spróbuje, lub zacznie się tłumaczyć. Nagram. To będzie hit internetu.
Zesrasz się co najwyżej. Ach ci odważni internetowi, co oni to nie zrobią

PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
No popatrz. Ja się ani razu nie szczepiłem i przechodziłem covida dwa razy: na początki tego cyrku i jak omikronem zaczęli straszyć. Zwykła grypa, nic więcej.
A tak w ogóle, to zacny trolling

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Nie wiecie, co się w Niemczech teraz dzieje. Brak obowiązku maseczek w sklepach, a i tak jakieś 30% zakrytoryjnych. I to wcale nie starzy ludzie. Młodzi też.
Niebawem zrobię akcję. Stanę przed marketem ubrany w garniak, ciemne okulary, z słuchawką w uchu i walkie-talkie i każdemu w szmacie na pysku będę mówił: Proszę maseczkę na oczy! Sicher ist sicher! Założę się, że co trzeci wciśnie se maske na oczy, , albo przynajmniej spróbuje, lub zacznie się tłumaczyć. Nagram. To będzie hit internetu.
jak teraz będziecie dupy grzać oponami, to sami będziecie łazić w maskach.
Już nie chce mi się Wam odpisywać szury. Całe szczęście że Wasi polityczni idole staczają się w niebyt.
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
Szkoda zes nie zdechl,jadnego debila mniej by bylo

No popatrz. Ja się ani razu nie szczepiłem i przechodziłem covida dwa razy: na początki tego cyrku i jak omikronem zaczęli straszyć. Zwykła grypa, nic więcej.
A tak w ogóle, to zacny trolling
To jesteś prawdziwym bohaterem dla foliarzy

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
szakal