Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
Zero sadyzmu, ale filmik daje do myślenia jaki mamy c🤬jowy system skoro mundurowi muszą łatać dziurę budżetową, dodam też że taka sama sytuacja jest w każdym innym mieście i dotyczy także funkcjonariuszy policji. Nie żebym ich bronił ale piwo dla funkcjonariuszy którzy są ludźmi i mają serce zamiast taryfikatora.

Zgłoś
Dża 2013-05-09, 21:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 21:46
Qrwa nie budzet trza łatać tylko takiego śmiecia!
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 21:48
Prawda jest taka że w straży miejskiej pracuje dużo ludzi którzy nie mają innej perspektywy na zarobek, to że mają nad sobą takich ludzi a nie innych to nie ich wina. Oczywiście że większość to mendy ale świata się nie zmieni, osobiście przekonałem się o tym że pracują tam też normalni, kiedy na starym mieście jakiś starszy wesolutki strażnik darował mi mandat za zakaz wjazdu
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 21:54
Jeeeeeeee ! Włocławek jest sławny !! Z tej samej strony co zawsze ..... od strony przekrętów, układów i czerwonki !

....gdzie ja żyję ....
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 22:21
Włocławek to nie miasto. Włocławek to stan umysłu...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 22:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
FaR 2013-05-09, 22:43
Zgłoś
Sonal 2013-05-09, 23:51 1
Zgłoś
Zuku1916 2013-05-10, 0:46 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-10, 9:37
najbardziej śmieszy mnie to, że tak sytuacja jest WSZĘDZIE - tak ma każda formacja mająca uprawnienia mandatowe. Presja przełożonych na wystawianie mandatów jest szczególnie wysoka w "drogówce" - gdzie za niewyrobienie "normy mandatowej" funkcjonaruisz jest za karę wyznaczany do 8 godzinnego kierowania ruchem na skrzyżowaniu - wyobraźcie sobie to zadanie w 15 stopniowym mrozie albo 30 stopniowym upale - a przerwy jest tylko 15 minut ... takie są realia w Polsce.
Zgłoś
kotorminator 2013-05-10, 18:20
Najgorsze jest to że ludzie ze Straży donoszą na swoich.
Zgłoś
massq 2013-05-10, 19:42
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem