Zero sadyzmu, ale filmik daje do myślenia jaki mamy c🤬jowy system skoro mundurowi muszą łatać dziurę budżetową, dodam też że taka sama sytuacja jest w każdym innym mieście i dotyczy także funkcjonariuszy policji. Nie żebym ich bronił ale piwo dla funkcjonariuszy którzy są ludźmi i mają serce zamiast taryfikatora.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Prawda jest taka że w straży miejskiej pracuje dużo ludzi którzy nie mają innej perspektywy na zarobek, to że mają nad sobą takich ludzi a nie innych to nie ich wina. Oczywiście że większość to mendy ale świata się nie zmieni, osobiście przekonałem się o tym że pracują tam też normalni, kiedy na starym mieście jakiś starszy wesolutki strażnik darował mi mandat za zakaz wjazdu
Jeeeeeeee ! Włocławek jest sławny !! Z tej samej strony co zawsze ..... od strony przekrętów, układów i czerwonki !
....gdzie ja żyję ....
....gdzie ja żyję ....
najbardziej śmieszy mnie to, że tak sytuacja jest WSZĘDZIE - tak ma każda formacja mająca uprawnienia mandatowe. Presja przełożonych na wystawianie mandatów jest szczególnie wysoka w "drogówce" - gdzie za niewyrobienie "normy mandatowej" funkcjonaruisz jest za karę wyznaczany do 8 godzinnego kierowania ruchem na skrzyżowaniu - wyobraźcie sobie to zadanie w 15 stopniowym mrozie albo 30 stopniowym upale - a przerwy jest tylko 15 minut ... takie są realia w Polsce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie