Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
AFGANISTAN - XI ZMIANA Sabaton- Back in Control
konto usunięte • 2012-09-30, 19:24
Świetny filmik o naszych wojakach w Afganistanie. Konkretnie pokazuje on żołnierzy z 6 Brygady Desantowo Powietrznej.
Back in Control Sabatonu pasuje idealnie.

Pozdrowienia dla naszych chłopaków w Afganistanie!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-30, 23:27
Jak mnie wpieprza brak szacunku dla żołnierzy... temu światu potrzebna wojna żebyście się ogarnęli, powiedzcie to któremuś żołnierzowi w oczy... mami synki.

@elwiz dwa słowa... ogarnij się kobieto.

Sabaton jak najbardziej, kawałek świetny, ale są bardziej pasujące kawałki tematycznie tej kapeli piwo dla autora i tak.
Zgłoś
Ranger 2012-09-30, 23:35 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dth 2012-10-01, 1:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lensen 2012-10-01, 5:01
@Ranger

Chciałem napisać dosłownie to samo ale mnie uprzedziłeś. Popieram w 100%.
Zgłoś
mrkler 2012-10-01, 8:22 3
Nie wiedziałem ze w Polsce jest tyle proislamskiego ścierwa.....
Pewnie ze jada dla kasy, ale jadą tez dla kumpli z którymi na codzień służą(czego nigdy nie doświadczą internetowe błazny którym to tak łatwo jest anonimowo obrzucać wszystkich na prawo i lewo), czy też dla możliwości przedłużenia kontraktu żeby chociaż dociągnąć do tej 12-stki. Polska prownicja Ghazni jest jedną z chyba 5 w całym Afganistanie gdzie nie było żadnego ataku green-on-blue(żołnierz ANA zabija np. hamerykanina). A internetowi mędrcy z koziej dupy piszą takie historyjki o naszym wojsku stacjonującym tam, ze można by o tym napisać książkę lub wydać film.
PIS JOŁ
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-01, 9:29
Zgłoś
speinstein 2012-10-01, 10:44 1
Zgłoś
erni13 2012-10-01, 19:24 1
Ok, a więc typowa gadka, że Polacy okupują Afganistan? Ok, czy ktos zna jakiegos Afgańczyka? Sporo ich teraz w europie, więc raczej każdy mieszkający za granicą i nie trzymający się jedynie z polską częscią społeczeństwa zna choćby jednego. Ja znam siedmiu, uczą się ze mną w szkole i z niektórymi się nawet kumpluję.

Otóż oni, jako młodzi ludzie SĄ ZADOWOLENI z akcji USA, dlaczego? Bo przed 2001 w Afganistanie nie można było normalnie funkcjonować, uprawiać sportu, a nawet słuchać głosniej muzyki. Kobiety nie mogły się uczyć, ani pokazywać twarzy. Teraz żołnierze dali im namiastkę wolnego życia, gdzie nie zostaniesz ukamieniowany za wszystko co zrobisz. Mógłbym pisać dalej, ale do niektórych i tak to nie dotrze.
Zgłoś
bioder 2012-10-01, 22:41
Zgłoś
Ranger 2012-10-01, 23:21
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 10:10
Czasem dla przeżycia przygody człowiek jedzie na wojnę

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem