📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
But you don't rally think of us that way
no przyznam że widzę was w trochę gorszym świetle.

Sadistic to raczej nie miejsce na takie filmiki, ale mimo wszystko dam piwo bo stereotypy są be.
Fetisher napisał/a:
Sadistic to raczej nie miejsce na takie filmiki, ale mimo wszystko dam piwo bo stereotypy są be.
Myślisz bardzo stereotypowo.
Nie są złe.
Czarny też człowiek, idioci którzy się z nich śmieją i mówią że stereotypy są lepsze to niech jadą do Anglii. Tam też mają o nas stereotypowe myślenie i codziennie kilku polaków jest bitych za narodowość, a także niektórzy nasi rodacy tam ciągle mają niszczone samochody. No ale co tam, według waszej inteligencji to polak też niech się kojarzy z pijaństwem i kradzieżami. A piwo stawiam i za filmik i za soundtrack z fify.
hakerline napisał/a:
Codziennie kilku polaków jest bitych za narodowość, a także niektórzy nasi rodacy tam ciągle mają niszczone samochody.
U nas też nie lubią obcokrajowców, ale u nas niestety nie można nawet krzywo na niego spojżeć (chyba że wieczór jest i ulica pusta) bo przyjezdny ma więcej do powiedzenia od Polaka w Wolsce.

Mysle, ze sami sie dyskryminuja- puszczajac Subtitles pod tym co mówią

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie