I niedługo później taki kaszalot zdycha i jest problem. Grób jak lej po bombie zajmuje ze 3 miejsca dla normalnych ludzi, ciężarówką trzeba to wieźć i dźwigiem ładować, gnije w odrażający sposób taka góra sadła, kremacja nie wchodzi w grę bo do pieca się to nie zmieści a po drugie kremacja to spalanie a nie smażenie w głębokim tłuszczu.
To jest jakiś żart! Wszyscy mówią choroba, choroba, ale chciałbym przypomnieć, że w Auschwitz grubych nie było😅
Ryszardowo napisał/a:
I kup se bilet obok takiej nabitej k🤬y
One płacą za 2 osoby
Gruba pijesz?
Ależ tucznik, powinni ją jakimś CARGO wysłać a nie wp🤬lać do zwykłego samolotu. Dziwią się później, że są katastrofy jak ciężar źle rozłożony i na zakręcie wynosi
[ Dodano: 2025-07-09, 10:33 ]
Człowieku przecież ten tucznik to w drzwi się nie zmieści do spalarni, ile popiołu by było z niej, trza by skrzynkę zamiast urny

[ Dodano: 2025-07-09, 10:33 ]
bezrencz napisał/a:
To jest jakiś żart! Wszyscy mówią choroba, choroba, ale chciałbym przypomnieć, że w Auschwitz grubych nie było😅
Człowieku przecież ten tucznik to w drzwi się nie zmieści do spalarni, ile popiołu by było z niej, trza by skrzynkę zamiast urny
Dlaczego ten wieprz sam nie wlazł po schodach ? Na siedzeniu kręci dupą to chyba nie jest sparaliżowana.
mariano napisał/a:
oni nawet wstydu nie mają
Kto nie ma ambicji idzie do milicji;
Kto nie ma wstydu idzie do sanepidu.
tak jak moja sąsiadka waży ze 150 kilo i nad jezioro przyjechała z mężem kur@a szok.na sobie miała stringi nie wiem gdzie je kupiła i z boku przyczepiona chustka jak na bahama i tak się bujała aż się rzygać chciało mnie tylko zastanawia jak można z takim wielorybem uprawiać sex może to kogoś kręci nie wiem i nie chcę wiedzieć
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
psyhepl napisał/a:
Biedny chory człowiek
Jak by była taka biedna to by takim j🤬ym buldozerem się nie stała
[ Dodano: 2025-07-09, 17:05 ]
brylant1412 napisał/a:
tak jak moja sąsiadka waży ze 150 kilo i nad jezioro przyjechała z mężem kur@ szok.na sobie miała stringi nie wiem gdzie je kupiła i z boku przyczepiona chustka jak na bahama i tak się bujała aż się rzygać chciało mnie tylko zastanawia jak można z takim wielorybem uprawiać sex może to kogoś kręci nie wiem i nie chcę wiedzieć
XDDDDD a co do ostatniego tekstu to jest tu taki użytkownik o nazwie "Baronessa jego kręcą takie lochy
Sory ale skoro się tak spasła że nie jest w stanie wejść po schodach do samolotu to nie powinna mieć prawa do kupienia biletu. Zresztą zwierzęta podróżują w klatkach.
Mało rzeczy mnie w życiu tak wk🤬ia jak grubi ludzie - ale nie że lekko sadełko wystaje, tylko właśnie takie grube k🤬iska, twarz montezumy, honomlulektutej, j🤬e pretensjonalne tłuszczowe asteroidy z własną grawitacją, leniwe śmierdzące ludzkie pijawki które nic tylko srają i jedzą.