szanuję to, bieda aż piszczy a chłopak sobie radzi.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Jak coś jest głupie ale działa ...... no ale to nie dotyczy afryki
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Na ich drogi wystarczy aby jechał. Prędkości żadnej nie rozwinie bo nie ma dróg. Takie pojazdy to u nich norma albo rama z silnikiem i skrzynią ładunkową aby wozić kilka ton ładunku 20km/h bo szybciej silnik nie daje rady. PS Niemcy smieją tak samo z nas jak my z murzynów. Sami jezdzimy lepiankami od helmuta ze złomu uważając że 10 letnie jest prawie nowe

brylant1412 napisał/a:
jak wchodził do tego auta to z boku myślałem że taki wielki k🤬s jest
WOK - wycofujący się obrzezany k🤬s :cool:
A żeby jechać na wstecznym to trzeba przenosić silnik do bagażnika
podpis użytkownika
obczajam
duckduck napisał/a:
A ja szanuję. Ilu z sadoli potrafiło by takiego trupa odpalić? Ja ni chu ja. Dwa, że orze jak może u siebie, zamiast zaszczywać paryż czy berlin.
To jest Berlin
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
Wrona88 napisał/a:
W ile to się rozpędza do setki???? Dwa tygodnie?
nigdy, chyba że z górki xd
kawior2007 napisał/a:
Wszystkie orangutanice jego
raczej szympansice, typowy orangutaniec wygląda tak
planet napisał/a:
Bardzo ładna tapeta w boczkach drzwi...

duckduck napisał/a:
A ja szanuję. Ilu z sadoli potrafiło by takiego trupa odpalić? Ja ni chu ja. Dwa, że orze jak może u siebie, zamiast zaszczywać paryż czy berlin.
przecież to jest Paryż