Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
psarnack 2025-05-11, 15:01 2
alususs napisał/a:

Niby komunizm, a władzy boją się mniej od naszych. A może w c🤬ja nas robią i to u nas jest.
Te poj🤬e żółtki jeżdżą nowymi autami prosto z salonu, a my mamy rozj🤬e passaty w gazie.
Co do c🤬ja jest?

My mamy EUSSR .. To czego oczekujesz ?

podpis użytkownika

right is right
left is not right
Zgłoś
Vegeta13 2025-05-11, 15:41
ładnie zglebował chińczyczke
Zgłoś
Ryju1983 2025-05-11, 16:54
A powinien jeszcze palca wsadzić w w dupę na uspokojenie.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-05-11, 19:13
Zamiast nauczyć ją kultury to zrobił jej rewolucję kulturalną
Zgłoś
majeńka 2025-05-11, 19:27
KartonowyTutek napisał/a:

ale to było dobre wykonał jej fatality a na końcu chińska wersja grzecha florydy - i can't breathe!!! hehehehehehe z kobietami tak trzeba bo są gorsze za głupi łeb i o glebę na końcu kolanko na łeb ucisk i poczekać aż zdechnie a potem wrzucić do dołu zalać wapnem wysrać się i wylać na końcu zasypać i przykryć gnojem hehehehehe

Widzę popełniasz ten sam błąd co głupi policaj. NIE WOLNO nigdy kobiety uderzyć, nawet (a zwłaszcza) w samobronie!

A laska całkiem całkiem. Nie wiem skąd to parcie na ogromne cyce, nie każdy lubi 10-centymetrowe doły i odparzenia od ramiączek. Nogi ładne, zgrabny zadek (a nie napompowany jak u niggerek czy polek w Brazylii), itd.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
DeLux 2025-05-11, 20:00
Było judo. Technika prawidłowa choć mało widowiskowa.
Zgłoś
Apages 2025-05-11, 20:08
Za długo czekał..
Zgłoś
panar3 2025-05-12, 11:05
Gieros35 napisał/a:

Ładnie ją złożył. Niech ktoś wyśle to naszej milicji, żeby wiedzieli jak z patusami postępować

Polacy w milicji będą się bali zrobić cokolwiek, za to UPAińcy będą wiedzieli aż za dobrze... poczekajmy jeszcze ze dwa lata i zobaczymy.
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-05-12, 11:41 1
KartonowyTutek napisał/a:

ale to było dobre wykonał jej fatality a na końcu chińska wersja grzecha florydy - i can't breathe!!! hehehehehehe z kobietami tak trzeba bo są gorsze za głupi łeb i o glebę na końcu kolanko na łeb ucisk i poczekać aż zdechnie a potem wrzucić do dołu zalać wapnem wysrać się i wylać na końcu zasypać i przykryć gnojem hehehehehe

Kobiety sa gorsze nizeli jaka kolwiek istota zywa na ziemi.
Zgłoś
Cosmo00 2025-05-13, 7:47
Skończył bym z nią za samo te jatatajanie bez końca k..rwa ileż mozna tego jazgotu słuchać
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-15, 22:45
majeńka napisał/a:

Widzę popełniasz ten sam błąd co głupi policaj. NIE WOLNO nigdy kobiety uderzyć, nawet (a zwłaszcza) w samobronie!
A laska całkiem całkiem. Nie wiem skąd to parcie na ogromne cyce, nie każdy lubi 10-centymetrowe doły i odparzenia od ramiączek. Nogi ładne, zgrabny zadek (a nie napompowany jak u niggerek czy polek w Brazylii), itd.[/q

jak najbardziej wolno i po co czekać na obronę lepiej wyprowadzić cios wyprzedzający nie ma to jak przemoc wobec kobiet

Zgłoś