Sytuacja dzisiaj z Warszawy. Materiał kumpla .
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vass
2015-12-02, 3:16
Dobrze się czujecie ? Przecież ten facet ma 100% racji.
Jaj się pali to trzeba zgasić, przecież zaraz zajęła by się opona, a wtedy do już nie tak łatwo zgasić.
To w końcu za nasze pieniądze są kupowane autobusy komunikacji miejskiej.
A to, że mu kazał włączyć awaryjne, to co w tym dziwnego ?
konto usunięte
2015-12-02, 8:22
konto usunięte
2015-12-02, 8:29
Nic nowego jak nie standard. Społeczniaki i mormony są wszędzie;)
@vass
Nie wierzę że nie widzisz złego zachowania w tym idiocie, ale widać jesteś nie lepszy.
@KrisCFC
Nie wolną gasić hamulcu rozgrzanych do czerwoności wodą. Chyba ktoś opuścił lekcję w podstawówce.
Koleś zachował się jak burak i cham ale postulaty miał słuszne, awaryjne trzeba było włączyć a hamulce zgasić. Nie po to ludzie kupują te kurewsko drogie bilety w Warszawie żeby hajs z nich szedł na naprawę pojazdu bo jakiemuś kierowcy się nie śpieszy z gaszeniem ognia.
konto usunięte
2015-12-02, 9:23
@up z ciekawości po ile są te "kurewsko drogie bilety" bo chciałbym porównać do mojej wioski.
zwyczajny warszafski prymytyw
konto usunięte
2015-12-02, 10:18
@mitrus80 30 dniowy normalny 230 zł. 90 dniowe się bardziej opłacają tylko musisz kartę odpowiednią wyrobić to też trochę kosztuje to wtedy płacisz 280 zł.