Typowy elektorat PiS. Ale Platforma i SLD też h🤬je. Nie wspominając o tym śmieciu na P.

Miles87 napisał/a:
po c🤬j prowokuje gruba baba!
Gdzie Ty widziałeś grubą babę?

Na Platformę nie, bo dają dupy rosjanom. Na PiS nie bp to pojeby. Na Palikota nie bo c🤬j wie co z niego będzię. SLD się wypaliło. PSL nie, bo w Polsce za mało rolników. Anarchia K🤬a!
ci starzy ludzie są tak samo pop🤬lenii jak internetowi napinacze... p🤬dę drzeć, ale tylko anonimowo
podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!
kto jest za wj🤬iem tepu tepakowi Mom and death ze 3 warnow za te 3 posty co napisal ? bo ja jestem za powodow moze byc tysiac zaczynajac od tego ze na pewno ma 15 latek tylko mu sie cyferki pomylily i wyszlo mu ze ma 25 btw. mowicie zeby nie zwracac uwagi na takie gowno no to moze wprowadzicie cos takiego jak lincz na nich ? zeby to uzytkownicy mogli zdecydowac czy mu sie nalezy warn czy tez ban czy nie , ja jedyne co moge to okreslic jego IQ o ile takie w ogole posiada ta glupia ukryta opcja niemiecka oraz zyczyc mu aby niedlugo zdechl razem z osobami go popierajacymi.
podpis użytkownika
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Ten stary dziad nawet nie wiedzial oczym ona mowi zobaczyl TVN i drze ryja jak jakis pojeb " Bydlaku " lol
Prawda jest taka ze gyby rzadzil teraz PiS to wszyscy by marudzili jacy to oni sa jebnieci i jak tu jest zle . Jeden h🤬j kto rzadzi itak bedzie wszystkim zle
Prawda jest taka ze gyby rzadzil teraz PiS to wszyscy by marudzili jacy to oni sa jebnieci i jak tu jest zle . Jeden h🤬j kto rzadzi itak bedzie wszystkim zle

Legon napisał/a:
kto jest za wj🤬iem tepu tepakowi Mom and death ze 3 warnow za te 3 posty co napisal ? bo ja jestem za powodow moze byc tysiac zaczynajac od tego ze na pewno ma 15 latek tylko mu sie cyferki pomylily i wyszlo mu ze ma 25 btw. mowicie zeby nie zwracac uwagi na takie gowno no to moze wprowadzicie cos takiego jak lincz na nich ? zeby to uzytkownicy mogli zdecydowac czy mu sie nalezy warn czy tez ban czy nie , ja jedyne co moge to okreslic jego IQ o ile takie w ogole posiada ta glupia ukryta opcja niemiecka oraz zyczyc mu aby niedlugo zdechl razem z osobami go popierajacymi.
Jeśli o niski poziom kultury to tak. A przy okazji mnie by się dostało za posta wyżej.

hahah, jakie skrzaty puchate z was
:*
stay cool, fool.

stay cool, fool.
podpis użytkownika

Byle nie Tusk i PO, Kaczyński i PiS, Miller i SLD, Palikot i RP - reszta może być.
To jest poj🤬e w tym kraju, że tworzy się antykler.pl i wszystko jest cool, a zrobisz antyrabin.pl i jutro masz wyrok w sądzie!!!