Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:17
konto usunięte 2011-02-19, 12:47 3
Agresywny dziadek? Chyba każdy by się wkurzył, jakby go dorwała banda jełopów i zaczęła go obrażać, nabijać się z niego. Ci młodzi zachowują się porównywalnie do babć, co stały pod krzyżem. Już darujmy sobie nawet kto jakie ma poglądy, ale odrobina szacunku do starszego gościa się należy, zwłaszcza, że nie widać, aby on tam kogoś prowokował. Aż wstyd, że młodzi potrafią być tak durni. A telewizja ma sensację.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-19, 12:56
bachelorette napisał/a:

Agresywny dziadek? Chyba każdy by się wkurzył, jakby go dorwała banda jełopów i zaczęła go obrażać, nabijać się z niego. Ci młodzi zachowują się porównywalnie do babć, co stały pod krzyżem. Już darujmy sobie nawet kto jakie ma poglądy, ale odrobina szacunku do starszego gościa się należy, zwłaszcza, że nie widać, aby on tam kogoś prowokował. Aż wstyd, że młodzi potrafią być tak durni. A telewizja ma sensację.

Można się domyśleć po tym jak koleś podszedł do niego i powiedział, że to on zaczepił tego w koszulce "Księża i ryby głosu nie mają" Więc dziadzia sam sobie na to zasłużył. Moge być nawet satanistą(nie nie jestem) ale to moja sprawa, a nikt nie ma prawa się w to wtrącać.
Zgłoś
Matuch90 2011-02-19, 13:04 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bundy 2011-02-19, 13:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gszysztow 2011-02-19, 13:23 3
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-19, 13:34 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-19, 13:48 1
Zgłoś
ezi87 2011-02-19, 15:36
Widzę, że Poznań. Szkoda, że mnie tam nie było
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-19, 16:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-19, 16:58
Dziadek ma rację - jego pieniądze, jego sprawa co z nimi robi. Ale na jego miejscu wolałbym odpalić coś wnukom, niż wysyłać pół emerytury w p🤬du, żeby jakiś szaman mógł sobie lepszą furą pojeździć.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-19, 17:25
Facetowi w białej koszulce wyraźnie sprawiało frajdę rywalizowanie z "dziadkiem" ciekawy jestem jak on za parę lat by się bronił. Szkoda że dziadek go nie trafił
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-19, 17:28
CHODZACY PO WODZIE umarl na marne...dwie strony sa po stronie rogatego dupka
Zgłoś
trancformation 2011-02-19, 17:31
Zgłoś
Bender1988 2011-02-19, 18:28 1
Bardziej sadystyczne od tego filmiku są kometarze obecnych tu katolikow...swoja droga, co ludzie popierajacy kosciol/religie robia na sadisticku...
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-19, 18:33
to nie agresja, ale świadomość społeczeństwa. Zakłamanie, wiara w cudze słowa bez pokrycia , wiara w zaboobon fałszywe pojęcie wiary, a wszystko pod szyldem religii. Żal mi tych ludzi... I dziadka i tego młokosa.... dobry sadistic!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem