Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:01
Danydwabanany 2025-12-14, 19:54 7
Traba napisał/a:

Szybciej do paki trafisz jak Policja to znajdzie u Ciebie .

To już twoja projekcja. Polska to nie uk.
Traba napisał/a:

chyba że w Łodzi to naprawdę sobie kup nawet pistolet.

A co to za życie jak się mieszka w Łodzi a tak poważnie to nóż jest w tym wypadku bardziej skuteczny.

Traba napisał/a:

Bo noże napewno większe mają tam wszyscy.

Mnie wszyscy nie interesują, pisałem w kontekście ataku psa. Jakbyś miał broń i minimalne doświadczenie to byś wiedział, że to nie jest takie proste w porę podjąć decyzję, wyjąć broń i oddać skuteczne strzały
W USA jest zasada "21 kroków" której uczą np. policjantów. Zasada ta mówi, że musisz mieć do napastnika MINIMUM 21 kroków żeby skutecznie do niego strzelić zanim cię dopadnie. W ektremenym przypadku ten dystans może być skrócony do kilkunastu kroków pod warunkiem, że strzelec jest profesjonalistą, który ma broń gotową do strzału, wie, że zostanie zaatakowany i ma z góry podjętą decyzję o oddaniu strzału. To teraz wyobraź sobie psa, który jest mniejszy, szybszy itd.
Już nawet nie będę wchodził w problematykę chodzenia z bronią palną, zarówno praktyczną jak i prawną
A Łódź to się omija szerokim łukiem
Zgłoś
Janko 2025-12-14, 21:03 3
Palec w dupę niech mu wsadzi
Zgłoś
mianas 2025-12-14, 21:13 1
ajka napisał/a:

Takie kundle wyprowadza się na smyczy. Zasrana pańcia...

Spróbuj to powiedzieć tym łachudrom obrońcom .. wejdź na strony tych psich sukin sy nów z Ligi obrony zwierząt . teraz mają pożywkę bo ustawa nie przeszła , Żebracze towarzystwo dej ?
Zgłoś
Anana_Kofana 2025-12-14, 21:38
"O. teraz się kuffo nie wypłacisz..."
Zgłoś
Miszaa123 2025-12-14, 21:40 1
Pies i właściciel do uśpienia.
Zgłoś
Nero666 2025-12-14, 21:56 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pawelns1 2025-12-14, 22:09
Traba napisał/a:

Przechodziła w miejscu niedozwolonym. Pies Policyjny Na emeryturze. Prawo jest prawo
Noś. Szybciej do paki trafisz jak Policja to znajdzie u Ciebie niż się będziesz musiał bronić. Nie mieszkasz w dzikim kraju chyba że w Łodzi to naprawdę sobie kup nawet pistolet. Bo noże napewno większe mają tam wszyscy.

Aż tak źle jest w tej mitycznej Łodzi???
Zgłoś
dasdasd 2025-12-14, 22:13
Oj będą problemiki dla Pani właścicielki, syte odszkodowanko Policja itp
Zgłoś
ritu4l 2025-12-14, 22:27 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-12-14, 22:37 2
Piesek zmienił dietę z todlerów na milfy
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-12-14, 22:46 2
Wszystok jest na kamerce, no to teraz myk do najdroższego prawnika cywilnego w stanie, wytoczyć proces właścicielowi niech płaci odszkodowanie oraz koszty procesowe. Niech teraz on ma problemy.
Zgłoś
marcintutbxl 2025-12-14, 23:15 7
Zawsze mam swój sprrytny nożyk pzy sobie już kiedyś miałem sytuacje z kundlem i mówie panie jak on zaraz na mnie skoczyy to nie zdziw się pan jak go rozpruje od karku po ogon a pózniej będziemy się sądzić .Chłop pyskował udawał gangusa ale psa zabrał i już go nie puszcza luzem.Życie moje i moich bliskich jest ważniesze od życia psa dlatego nie mial bym żadnego poblemu z ozpruciem takiego sierściucha.
Zgłoś
vstrx 2025-12-14, 23:53
Zgłoś
Qcaracha 2025-12-15, 0:09 1
Zgłoś
FartingBull 2025-12-15, 4:40 3
Traba napisał/a:

Przechodziła w miejscu niedozwolonym. Pies Policyjny Na emeryturze. Prawo jest prawo
Noś. Szybciej do paki trafisz jak Policja to znajdzie u Ciebie niż się będziesz musiał bronić.

W Polsce nie ma zakazu posiadania noża, pod warunkiem,
że nie jest ukryty w przedmiocie nie przypominającym noża.
Prawo jest prawo;-)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem