Dobre bo polskie.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Macie piękne rozkminy o dźwięku opon ale chyba wszyscy zapominacie, że jak już się znalazł na trawie to jak po śniegu leciał i nieważne czym by hamował to efekt będzie taki jak na filmiku.
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.ale widać że facet ręcznym hamuje ->tylnie koła zablokowane na filmie
Też bym się wk🤬ił. (Hipotetycznie) Masz nowy samochód z salonu, po czym ktoś robi rajd i jakiś koleś kasuje nigdy nie bity samochód jakimś szrotem za siedem tysięcy. Nie było by mowy o żadnym blacharzu, Żądałbym dostarczenia nowego samochodu.
Prawdopodobnie gościu przeznaczył cały budżet na zj🤬e naklejki a nie zwiększenie wydajności układu hamulcowego.
Zagotował się płyn hamulcowy przez co nie był w stanie się zatrzymać.
Kubica wrócił już do kraju?
podpis użytkownika
I have no idols. I admire work, dedication and competence.podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.Wiewiór jak czytam twoje wymiociny to czasem aż mnie blady strach przechodzi. Jak? k🤬a jak mógł zagotować płyn jak słychać hamowanie (pisk opon)?!?! jak k🤬a, wytłumacz mnie to bo ja jeszcze w 10letnim stażu mechanika takich cudów to nie widziałem. Po pierwsze jak zagotujesz płyn to wydziela się z niego uwięziona wcześniej wilgoć, co za tym idzie para wodna pod wpływeem temperatury, a para wodna ma niższą wyższą sprężalność niż płyn hydrauliczny, co za tym idzie masz albo słabe hamulce albo jak jeździsz 10 lat na przepalonym płynie to hamólców praktycznie w ogól nie masz.
Gościu ewidentnie spanikował i na skręconych kołach dał w heble, co skutkowało tym ,że zamiast ściąć zakręt, poszedł prosto jak dzik w sosny (to wszystko widać na filmie na początku)
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.