Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
🔥 Niewypał - teraz popularne
konto usunięte 2013-03-05, 16:13 1
chybeck napisał/a:

@krag

Nie wrzucaj pedałów do jednego worka z homoseksualistami, znaj różnicę w określaniu ludzi:

Obrazek

krag napisał/a:

"Pedały" ukazujące się w TV i na ulicach to pojeby, a nie zwykli homosie. Sprawa ma się tak samo z katolikami i kato-moherami spod krzyża. Można być zwykłym szanującym się katolikiem i być wrzucanym do jednego pudła z fanatykami. Uważacie to za logiczne i rozsądne? Bo ja nie.

Czytaj dokładnie co napisałem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 16:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
chybeck 2013-03-05, 16:21 2
Mój błąd, przeoczyłem to. Zwracam honor.
Zgłoś
cerastes 2013-03-05, 16:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 16:35 2
camson napisał/a:

Tyle w temacie.
Obrazek

Ilość osób dających piwo za ten obrazek, idealnie obrazuje to o czym pisałem w kwestii braku rozsądku polskiego społeczeństwa.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 16:58 27
chybeck napisał/a:

@krag

Nie wrzucaj pedałów do jednego worka z homoseksualistami, znaj różnicę w określaniu ludzi:

Obrazek

znalazłem

Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 17:03 3
Zgłoś
elektryk74 2013-03-05, 17:06
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 17:18
Starzy muszą być dumni z "syna".
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 17:44 7
Zgłoś
haqer 2013-03-05, 17:53
Zabijcie to zanim złoży jaja
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 18:03
Studio xD.
Zgłoś
ypsilanti 2013-03-05, 18:05 3
@nygas232
Z tą pedofili w Holandii to ściema. Była jakaś chora organizacja (chciała zostać partią), którą ostatecznie zdelegalizowano i to z poparciem ogromnej większości mieszkańców Holandii, więc nie wkręcaj takich durnot.

A na to coś z filmiku to nawet szkoda 2 sekund życia.
Zgłoś
FloppyBeat 2013-03-05, 18:06 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-05, 18:06
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem