📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Niewypał
- teraz popularne
chybeck napisał/a:
@krag
Nie wrzucaj pedałów do jednego worka z homoseksualistami, znaj różnicę w określaniu ludzi:
Obrazek
krag napisał/a:
"Pedały" ukazujące się w TV i na ulicach to pojeby, a nie zwykli homosie. Sprawa ma się tak samo z katolikami i kato-moherami spod krzyża. Można być zwykłym szanującym się katolikiem i być wrzucanym do jednego pudła z fanatykami. Uważacie to za logiczne i rozsądne? Bo ja nie.
Czytaj dokładnie co napisałem.
camson napisał/a:
Tyle w temacie.
Obrazek
Ilość osób dających piwo za ten obrazek, idealnie obrazuje to o czym pisałem w kwestii braku rozsądku polskiego społeczeństwa.
chybeck napisał/a:
@krag
Nie wrzucaj pedałów do jednego worka z homoseksualistami, znaj różnicę w określaniu ludzi:
Obrazek
znalazłem
@nygas232
Z tą pedofili w Holandii to ściema. Była jakaś chora organizacja (chciała zostać partią), którą ostatecznie zdelegalizowano i to z poparciem ogromnej większości mieszkańców Holandii, więc nie wkręcaj takich durnot.
A na to coś z filmiku to nawet szkoda 2 sekund życia.
Z tą pedofili w Holandii to ściema. Była jakaś chora organizacja (chciała zostać partią), którą ostatecznie zdelegalizowano i to z poparciem ogromnej większości mieszkańców Holandii, więc nie wkręcaj takich durnot.
A na to coś z filmiku to nawet szkoda 2 sekund życia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie