Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:15
🔥 Szybka karma na śląsku - teraz popularne
RATMlover 2023-05-09, 13:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hiperion 2023-05-09, 14:33 1
motylekwbrzuchu napisał/a:

Bo jedno pierdnięcie wulkanu uwalnia więcej syfu niż wszystkie auta od początku motoryzacji, geniuszu.

Wulkany uwalniają ogromne ilości siarki nie dwutlenku węgla panie uczony, de facto wybuch wulkanu w minimalnym stopniu ochładza klimat
Zgłoś
Ramiell 2023-05-09, 15:08
Niech się nie zesra z tym Allachem.
Zgłoś
Cruccu87 2023-05-09, 18:06 1
gdy jebnie yellowstone to dopiero bedzie widowisko
Zgłoś
SSS2SSS 2023-05-09, 18:13
Hiperion napisał/a:

Wulkany uwalniają ogromne ilości siarki nie dwutlenku węgla panie uczony, de facto wybuch wulkanu w minimalnym stopniu ochładza klimat

Kto ci tak powiedział?
Zgłoś
BambiPMT 2023-05-09, 18:50

Bo jedno pierdnięcie wulkanu uwalnia więcej syfu niż wszystkie auta od początku motoryzacji, geniuszu.

Kto tu jest geniuszem to nie wiem.
Zgłoś
Zpider 2023-05-09, 18:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
luxpiotr 2023-05-09, 20:17
Takie epickie ujęcie przerwali. Jak się filmuje to do końca...
Zgłoś
konto usunięte 2023-05-09, 22:41
lewanmich1 napisał/a:

Jeżeli to jest chmura piroklastyczna to o ludziach widocznych na filmie można mówić w czasie przeszłym.

No jest tu też wulkanolog jak przystało na Polaka. Ja niestety ze swoim zawodem torreadora u Nas w kraju kariery zrobić nie mogę.

lewanmich1 napisał/a:

Jeżeli to jest chmura piroklastyczna to o ludziach widocznych na filmie można mówić w czasie przeszłym.

No jest tu też wulkanolog jak przystało na Polaka. Ja niestety ze swoim zawodem torreadora u Nas w kraju kariery zrobić nie mogę.

Ale z tego kasy nie zrobisz. Widać nic nie rozumiesz. Chodzi o to aby ratować klimat a nie go uratować.
Zgłoś
Stary_Pierwiastek 2023-05-10, 20:47
Zgłoś
konto usunięte 2023-05-12, 2:13
Zgłoś
konto usunięte 2023-05-13, 1:05
Autor napisał/a:

Gdzie jest ten nieuk Greta Thunberg!!!?
Dlaczego nie walczy z wulkanami?

Może, w odróżnieniu od ciebie, nieuku, wie, że wszystkie wulkany na Ziemi produkują rocznie 300-400 milionów ton CO2 a ludzie 30 MILIARDÓW ton (czyli jakieś 100 razy więcej). Won do szkoły.

Najsilniejsza erupcja w ostatnim półwieczu – wulkanu Pinatubo – wyrzuciła 42 miliony ton CO2 [Gerlach i in. 1996]. To niewiele ponad 0,1% naszych rocznych emisji ze spalania paliw kopalnych. Ludzie emitują rocznie 100 razy więcej CO2 niż wszystkie wulkany na całej Ziemi.

A teraz skończ pisać na forum prawackie brednie i won do szkoły.
Zgłoś
Hyperion 2023-05-13, 2:00
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem