Film pokazuje co aids robi w 90 dni z naszym organizmem ...
niech znajdzie sie jakis debil, który zacznie coś stękać o niewolnikach lub małpach czy inne rasistowskie pierdy to serio ,życzę mu wtopy ..
@emilwkpg Raczej jak w 90 dni zadbać o chorego na AIDS. Nieuku!
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Konto usunięte
2012-01-25, 12:55
polak to polak,, tolerancje nigdy nie istniała w Polsce taka jest prawda. Kocham gnoić murzynów i ż🤬dów. uwielbiam być nie tolerancyjny, i kij wam w oko. żyjcie sobie w waszym wyimaginowanym świecie. ja lubie trzeźwo patrzeć na świat.
-co to jest ż🤬d w basenie. ?????
-mydło w płynie.
Ten filmik nie smieszy... to zwykla reklama fundacji.Po h🤬j tu takie rzeczy wrzucac? kasy i tak nie mam......
podpis użytkownika
To Live Forever
gdyby murzyni nie dupczyli małp w dżungli to by nie było problemu, a teraz wszędzie pełno tego ścierwa.
"Drogi pierwszego zakażenia nie są do końca jasne. Przypuszcza się, że mogło do nich dojść w wyniku ukąszeń, jedzenia zakażonego mięsa lub współżycie seksualnego z tymi zwierzętami."
a teraz niech zdychają.
Konto usunięte
2012-01-25, 13:17
zle nie jest, w razie czego zdązy jeszcze objechać w 80 dni do okoła świata ! warto dostrzegać dobre strony problemów
Konto usunięte
2012-01-25, 13:24
mateelv napisał/a:
Polska tolerancyjna? K🤬a co?! Polaczki są nadal zdziwione jak zobaczą murzyna na ulicy, patrzą się jak idioci, polaczki nie mogą zajarzyć, że istnieją ludzie z inną kulturą i obyczajami, polaczki to zacofany naród i nie uwierzę, że kiedykolwiek byliśmy tolerancyjni. jesteśmy dzicy i przez następne lata nic tego nie zmieni
Oj już nie p🤬l takich smutków. Kto jest dziki i zacofany to jest, ale nie mów od razu tak o wszystkich Polakach. Obecnie mieszkam na Pradze(Pd.) i nie raz widziałem jak osiedlowe dresy waliły bro na osiedlu z murzynem. Bo nie ukrywam tu mojego zdziwienia, ale na obu Pragach jest dosyć sporo czarnych. A widziałem również babkę w autobusie, która się na widok murzyna przeżegnała. Więc nie mierz wszystkich jedną miarą, bo każdy jest inny. Pzdr.
Konto usunięte
2012-01-25, 13:26
pieprzyć to, znajdę sobie lepszego niewolnika.
powiedzcie mi szczerze, dlaczego USA, UK, Australii nikt zakażony nie "chudnie" jakoś przez tą chorobę... chorzy są nadal spasieni jak świnie nawet na łożu śmierci...
up.brakło mi literki "w"
Tu chodzi o efekty opieki jak już kilka osób wspomniało.
Co do rasizmu to sam siebie nie uważam za rasistę choć nie raz śmieję się z dowcipów o murzynach, rumunach etc i czasem też zdarza mi się na Rumunów narzekać bo mnie wk🤬iają jak przychodzą na stację benzynową (na, której pracuję) i kradną jak poj🤬i.
Jednak życie to życie. Nigdy mnie nie śmieszyło jak człowiek je stracił. Choćby bez winy z jego strony.
Astarot, liana, rockface123, Kaszysz, Sychu154 - J🤬 was za wasze sztuczne żarty. Chcecie być śmieszni? Nie udało wam się.
Astarot, liana, rockface123, Kaszysz, Sychu154. J🤬 was.
Astarot, liana, rockface123, Kaszysz, Sychu154. j🤬 was.
Astarot, liana, rockface123, Kaszysz, Sychu154. J🤬 was.
Astarot, liana, rockface123, Kaszysz, Sychu154.
J🤬 was.
Totalnie straciłem dobre zdanie o użytkownikach sadistica.
LUDZIE trochę empatii i współczucia dla drugiej osoby!
Niewolnik komuś umiera:(
Konto usunięte
2012-01-25, 13:56
głeboko gdzies mam twoje zyczenia użyteczny idioto.
AIDS to dopre lekarstwo na pederastię i przeludnienie trzeciego Świata.
Konto usunięte
2012-01-25, 14:08
ja wql k🤬a ludzi nie rozumiem , jak cierpieć nie potrzebnie i zdychać to nie lepiej się wydyndać albo sobie w łeb strzelić ?
po drugie trzeba było się nie wypinać i nie walić po kablach czyli zachować trochę przyzwoitości
No i przez taką ż🤬dowską plagę wybuchła II WŚ.. Ale c🤬j tam ze zniszczeniem Polski, ważne że pan A.H. postarał się żebyśmy wszyscy nie zap🤬lali u ż🤬dów za marne grosze.. A tak zap🤬lamy u polaków za marne grosze..