Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:41
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-09-03, 14:05 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-03, 14:26 2
Trzeba mieć kompleksy, by uważać walkę za rozrywkę, a żołnierzy np z desantowo-szturmowych nazywać ciotami siedzącymi w koszarach. Kilkudziesięciolatki a jak dzieciaki sądzą, że wojna to rozrywka i naskakują na ludzi, którzy na prawdziwej wojnie byli... To już lepiej tę sobotę spędzić z dzieckiem.
Zgłoś
Policeman 2014-09-03, 16:11 7
Podobno ruscy jak zobaczyli ten filmik, to wycofali się z Ukrainy
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-03, 16:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gurup 2014-09-03, 16:28 6
generalnie ASG to fajna zabawa, taka tam alternatywa aby pobiegać z kumplami po lesie zamiast siedzenia przed kompem i grania w battlefielda
szkoda tylko że tak mało osób lubi jak ja skakać jak głupi w cienkim ubraniu i wesoło się napierdzielać... niestety większość osób biorących to za hobby kupuje pierdyliard osprzętu, jakieś kolimatory, lunety ( w sumie to mi nie przeszkadza) a z czasem też pełne umundurowanie (najczęściej z grubego materiału aby "nie bolało") do tego jakieś kamizelki etc i wychodzi na to ze dzieciak tak bardzo chce przypominać żołnierza, że nawet nie czuje jak dostaje serie kulek po brzuchu... wesoła beztroska zabawa jaką to było kiedyś teraz raczej skupia się na chwaleniu swoim sprzętem etc.

a jeszcze bym zapomniał to te wiecznie niezaspokojone dzieciaki, które się tak przebierają "aby było realistyczniej!" muszą mieć pistolet na gaz, z ciężkimi kulkami koniecznie i wszystko po to aby tym pistoletem mieć większy zasięg niż większość standardowymi karabinkami.. a strzel w takiego z dwóch metrów to jeszcze z mordą wyskoczy że boli i że z bliska się nie strzela hahaha no po prostu śmiech na sali!
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-03, 16:30 6
Za ASG piwo. Od człowieka, który też lubi z karabinem po lesie poganiać
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-03, 16:33 2
Świetna miejscówka do strzelania.
Pozdro od G.R.O.T Giżycko.
Zgłoś
MadDave 2014-09-03, 16:37 11
Hejt Otyłych komputerowych nerdów czas zacząć!!!

Za ASG piwo - sam się bawię, kto nie próbował niech scrolluje dalej i nie sieje fermentu
Zgłoś
M4RINI 2014-09-03, 16:45 2
pinkie222 napisał/a:

Na prawdziwej wojnie wszyscy bylibyście już martwi. Zwłaszcza ten z pistoletem. Pozdrowienia z desantowej szóstki.

Ta, a ja jestem w 1PSK. Na prawdziwej wojnie to i najwięksi kozaki nie są nieśmiertelni - w wojnie trzeba mieć farta i tyle, przykładowo poczytaj sobie o Operation Red Wings albo o takich prostych ajdikach.
Zgłoś
Incre 2014-09-03, 16:48
Ile taka beretta przedstawiona na filmie kosztuje? Ogólnie jaki to model? Dzięki z góry
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-03, 16:55 1
@up bb tam nie widziałem, więc podejrzewam, że to ta:
taiwangun.com/replika-m92f-m9-vertical-heavy-weight-gas-pistol-stti?fr...
Zgłoś
Incre 2014-09-03, 16:57 1
@up
Troszke tania, jak na takie zabawy, ale możliwe. Dzięki za odpowiedź
Zgłoś
dram09 2014-09-03, 17:28 1
Jak jeszcze bawiłem się w to, to pamiętam że z Warszawiakami się NIE bawi w CQB, kretyni uwielbiali wnosić na takie obiekty pukawki co srały kulkami 125 m/s.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-03, 17:31
Incredible96,
Dokładnie to ta replika co kolega wrzucił link. Tania, ale jestem z niej zadowolony, sprawdza się
Zgłoś
Corporal_Grue 2014-09-03, 17:38 1
ASGeje.

Pozdrowienia z 12BZ
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem