👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tjaaa a jak dostanie po nogach to będzie głupiego udawał, że nie poczuł . . .

Jest inwalidą, ale prawo ASG to mógłby przestrzegać. Pod koniec trzeciej minuty puścił ładną serię w nogi typkowi w budynku. Ile tam było? z 15 metrów? Z repliki gazowej z takim rofem taka sytuacja jest nie do przyjęcia. Ten Novritsh też niefajnie gra. Oglądałem wiele jego filmów i bardzo lubi strzelać w głowę, gdzie często miał całą sylwetkę przeciwnika widoczną. Rozumiem że wiatr mógł znieść kulkę, ale celownik często ustawiał na głowie. Jego replika ma zajebiste skupienie, więc może trafić w inną część ciała.
Ej, to wygląda na zajebistą zabawę. Jest na sadolu jakiś znawca tematu? Jak się w to wkręcić, ile hajsu trzeba wydać itd.
Brzmi trochę jakby połowa ludzi w tym siedzących to albo przyjeby, które nie rozróżniają życia od zabawy, albo mają po 15 lat. Jak to w ogóle wygląda pod względem wiekowym? Bo powiem szczerze, że z dzieciakami zadawać się nie chcę, 18 czy nawet 20 lat to dla mnie minimum, gadanie o Tibii i Metinie (czy teraz pewnie o LoLu i CSie) to nie moje klimaty, raczej bym się z takimi nie dogadał już...
@Herrbata: celownik jest tak ustawiony podczas montażu filmu. Jednak AS jest sportem/dyscypliną (nazwij jak chcesz) w której urazy i wypadki się zdarzają, więc każdy się liczy też z tym że może stracić zęby, połamać giry itd.
A jak się ktoś boi dostać z tych kilku metrów to musi zmienić zabawę na szachy. I ROF nie ma nic wspólnego z mocą repliki.
@Anarchy91: wiekowo na większości imprez jest ograniczenie 16+ lub 18+. Choć często gęsto strzelają się goście w wieku 30-40+
A jak się ktoś boi dostać z tych kilku metrów to musi zmienić zabawę na szachy. I ROF nie ma nic wspólnego z mocą repliki.
@Anarchy91: wiekowo na większości imprez jest ograniczenie 16+ lub 18+. Choć często gęsto strzelają się goście w wieku 30-40+
Antek01 napisał/a:
@darksun: ta, tylko im skrzydła trzeba dopiąć.
Swoją drogą chciałbym go zobaczyć na terenach takich jak u nas, gęsto zalesione, stare kamieniołomy.
nie chodziło mi o te co lataja, ale o Unnamed Armored Vehicle .. może w troche nieodpowiedni sposób napisałem bo chodziło mi o GCV (Ground Combat Vehicle)

Anarchy91 napisał/a:
Ej, to wygląda na zajebistą zabawę. Jest na sadolu jakiś znawca tematu? Jak się w to wkręcić, ile hajsu trzeba wydać itd.
ja się kiedyś w to bawiłem. zabawa przednia. a co do kosztów to możesz kupić jakąś replike już za ok 100 zł ... oczywiście są też repliki za ponad 1000 czy 2000 zł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie