Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-01-11, 17:45 10
Tjaaa a jak dostanie po nogach to będzie głupiego udawał, że nie poczuł . . .
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-11, 20:11 2
Jest inwalidą, ale prawo ASG to mógłby przestrzegać. Pod koniec trzeciej minuty puścił ładną serię w nogi typkowi w budynku. Ile tam było? z 15 metrów? Z repliki gazowej z takim rofem taka sytuacja jest nie do przyjęcia. Ten Novritsh też niefajnie gra. Oglądałem wiele jego filmów i bardzo lubi strzelać w głowę, gdzie często miał całą sylwetkę przeciwnika widoczną. Rozumiem że wiatr mógł znieść kulkę, ale celownik często ustawiał na głowie. Jego replika ma zajebiste skupienie, więc może trafić w inną część ciała.
Zgłoś
MadDave 2017-01-11, 21:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MukaPuka 2017-01-11, 22:21 2
mogli go obudować jakimiś dyktami i by mieli czołg.
Zgłoś
Subhuman1 2017-01-11, 23:13 1
Lepiej by mu było z dwoma karabinami podczas wspólnej jazdy
Zgłoś
Anarchy91 2017-01-11, 23:26 1
Ej, to wygląda na zajebistą zabawę. Jest na sadolu jakiś znawca tematu? Jak się w to wkręcić, ile hajsu trzeba wydać itd.
Zgłoś
bluntdancer 2017-01-11, 23:32 2
Czemu nie użył go jako mięsa armatniego?
Zgłoś
MadDave 2017-01-12, 0:22 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Anarchy91 2017-01-12, 16:29
Brzmi trochę jakby połowa ludzi w tym siedzących to albo przyjeby, które nie rozróżniają życia od zabawy, albo mają po 15 lat. Jak to w ogóle wygląda pod względem wiekowym? Bo powiem szczerze, że z dzieciakami zadawać się nie chcę, 18 czy nawet 20 lat to dla mnie minimum, gadanie o Tibii i Metinie (czy teraz pewnie o LoLu i CSie) to nie moje klimaty, raczej bym się z takimi nie dogadał już...
Zgłoś
MadDave 2017-01-12, 18:22
Zgłoś
Antek01 2017-01-12, 18:23
@Herrbata: celownik jest tak ustawiony podczas montażu filmu. Jednak AS jest sportem/dyscypliną (nazwij jak chcesz) w której urazy i wypadki się zdarzają, więc każdy się liczy też z tym że może stracić zęby, połamać giry itd.
A jak się ktoś boi dostać z tych kilku metrów to musi zmienić zabawę na szachy. I ROF nie ma nic wspólnego z mocą repliki.

@Anarchy91: wiekowo na większości imprez jest ograniczenie 16+ lub 18+. Choć często gęsto strzelają się goście w wieku 30-40+
Zgłoś
darksun 2017-01-15, 20:20
Antek01 napisał/a:

@darksun: ta, tylko im skrzydła trzeba dopiąć.
Swoją drogą chciałbym go zobaczyć na terenach takich jak u nas, gęsto zalesione, stare kamieniołomy.

nie chodziło mi o te co lataja, ale o Unnamed Armored Vehicle .. może w troche nieodpowiedni sposób napisałem bo chodziło mi o GCV (Ground Combat Vehicle)

Anarchy91 napisał/a:

Ej, to wygląda na zajebistą zabawę. Jest na sadolu jakiś znawca tematu? Jak się w to wkręcić, ile hajsu trzeba wydać itd.

ja się kiedyś w to bawiłem. zabawa przednia. a co do kosztów to możesz kupić jakąś replike już za ok 100 zł ... oczywiście są też repliki za ponad 1000 czy 2000 zł.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem